Úszópelenka | LORD Shop – ha igazán trendi alsó kell

Ha dizájnos, trendi alsót szeretnél adni a lurkódra a vízben is, akkor: Úszópelenka | LORD Shop.

Őrült világot élünk, mindenből szeretnénk trendit, menőt csinálni, még azokból a dolgokból is, amik korábban talán kizárólag funkcionálisak voltak. De tulajdonképpen miért ne? Ettől azért általában jobban érzi magát az ember és azt hiszem, hogy az a dizájn célja, hogy olyan kinézetet teremtsen, amitől jobb. Jobb a testnek, hogy létezhet egy ruhadarabban, jobb a léleknek, hogy szép ruhába öltözött a test. De ugyanezt el lehet mondani egy lakás kontextusában is, hogy jól esik egy szép, harmonikus, jól kinéző közegben lenni. Mindenképpen jobban esik, mint egy szürke, semmilyen környezetben időt tölteni. Meglepő, hogy mennyire sokat hozzá tud tenni az ember jókedvéhez, hangulatához. Vagy ezzel párhuzamosan éppen mennyit el tud venni belőle és le tud szívni.

Na persze, egy gyermek úszópelenkából talán egy kicsit véglet ilyen dizájn terméket csinálni. Vagy mégsem? Hiszen ebben az esetben is ugyanúgy érvényesül a felvázolt elv, hogy jó lesz a léleknek a szépben létezni. Első sorban persze az anyukának lesz jó, hogy cuki halacskás, vagy kisautós úszópelusban látja a csöppségét megtenni az első métereket a vízben. De ha az anyukának jó, akkor legalább olyan jó lesz a babának is, hiszen ők folyamatosan hatással vannak egymásra. Ha az egyik boldog, akkor a másik is, ha az egyik szomorú, akkor a másik is az lesz. Ezért szerintem nem szabad lekicsinyíteni egy úszópelenka jelentőségét.

Úszópelenka | LORD Shop

Hallottatok már a lord.shop.hu oldalról? Ez egy olyan webshop, ahol rengeteg hasznos babás termék közül lehet válogatni. Sőt, nem csak a babákra gondoltak, hanem a mamákra és tulajdonképpen az egész családra is. Vannak vitaminok, mindennapos kozmetikai termékek és különféle csomagajánlatok is.

De ami miatt most szóba került ez az oldal, az nem más, mint az úszópelenka. Na már nem az a fajta, amit kihajítanak az autóból és úszik a víz tetején a csomag tartalmával együtt. Hanem sokkal inkább az, amelyiket szándékosan arra a célra gyártják, hogy bátran úszkálhasson benne a kisbaba. Meg persze a szülők se tartsanak attól, hogy mikor fog bekövetkezni a baleset mondjuk egy uszodában.

És ahogyan már korábban is céloztam rá, nem csak az a vagány, hogy lehet úszópelenkát kapni a lord.shop.hu-n, hanem az is, amilyet lehet kapni. Ugyanis mindenféle dizájnos kivitelek vannak, érdemes rájuk nézni a weboldalon.

Természetesen, ahogy az lenni szokott, itt is 10 és 15 darabos kiszerelések vannak, ami azért jó néhány alkalomra elég lehet a csöppségnek az úszáshoz. Ha pedig mégsem tetszik az a minta, amivel ezeket az úszópelenkákat díszítik, még akkor is lehet rá adni valami jópofaságot pluszban. Például egy karúszót, abból is vannak igazán aranyos mintával ellátott darabok.

Úszópelenka | LORD Shop – na és persze nem csak úszópelenkák vannak, hanem sima, hétköznapi pelusok is. Mert ugye nem csak medencézésből áll az élet, főleg mostanában. Rengeteg típusú és márkájú pelenkát lehet találni a webáruházban, mindenféle kiegészítő termékekkel együtt. Szóval nem csak a strandszezonra érdemes innen felkészülni, de akár az egyszerű hétköznapokat is le lehet innen bonyolítani.

Tehát, hogyha végre újra kinyitnak majd az úszós – fürdős lehetőségek és aktuálissá válik a vízparti szett beszerzése, akkor jusson eszetekbe, hogy: Úszópelenka | LORD Shop. Ha ezt észben tartjátok, garantáltan vidám, mosolygós úszópelenkákat tudtok rendelni kedvező áron, gyors kiszállítással.