Toner | Ingyenes Kiszállítás – mi szüksége van erre egy grafikai cégnek?

Petivel még az egyetemen barátkoztunk össze, és gyorsan rájöttünk, hogy érdemes lenne összedobni, amink van, és megalapítani a saját grafikus cégünket. Így a diplománk megszerzése után meg is tettük a nagy lépést, és létrehoztuk a P & A ’92 Kft.-t. Leginkább szórólapok, plakátok, névjegykártyák tervezésével foglalkozunk. Sok ügyfelünk már csak online felhasználásra, terjesztésre rendeli a plakátokat, szórólapokat, de azért még mindig vannak, akik papír alapon gondolkodnak, így egy pöpec nyomtató, jó minőségű papírral és festékkel, elengedhetetlen a céghez.

Ehhez pedig elengedhetetlen egy szuper weboldal, ahol kiváló minőségű a Toner | Ingyenes Kiszállítás pedig jár hozzá. Erről a bevált helyről rendelünk, mert egy helyen megkaphatunk mindent: tonert, tintapatront, és minőségi papírt.

És ezen felül, mint már említettem, ingyenes a szállítás, és ez nincs semmihez sem kötve, hogy x ezer forint felett, vagy csak bizonyos termékekre – visszavonásig ingyenesen szállítanak minden terméket.

Ráadásul, a szállítást kérhetem nemcsak házhoz, hanem csomagpontra is, ami egy rohangálós napon kifejezetten nagy segítség, főleg, hogy az irodához közel van egy átvevő hely.

És akkor még a termékekről nem is beszéltem! 13 márkához kapható a weboldalon toner, és a márkákon belül csoportokra vannak szedve a különböző típusok. Ha megtaláltuk a sajátunkat, a nevére kattintva megjelennek a kompatibilis alkatrészek. Némelyikhez dobot, vagy egyéb kiegészítőt is találunk, tonerekből pedig gyári és utángyártott verzióval is találkozhatunk. Az utóbbi ugye olcsó, jóval gazdaságosabb megoldás, attól függően szoktunk választani, hogy hogyan áll a költségvetés.

A papírok tekintetében pedig fotópapírt is tudunk rendelni, szigorúan tintasugaras nyomtatóhoz, így színes nyomtatásra csak azt használjuk.

De minőségi, matt felületű sima fehér papírt is forgalmaznak, azt is innen szoktuk beszerezni. Általában egyszerre rendelünk be egy nagyobb szállítmányt, mindenkinek egyszerűbb így, és igyekszünk olyan napra intézni a szállítást, amikor irodázunk.

A zöld pipával jelölt termékek szerencsére, amennyiben délig leadjuk a rendelést, már másnap kiszállításra kerülnek, így ezzel könnyen tudunk számolni.

Ezek alapján, ha bárkinek nyomtató alkatrészre van szüksége, mindig ezt a weboldalt ajánljuk: Toner | Ingyenes Kiszállítás cégét.

Ha ők nem lennének, a grafikus cégünket is sokkal nehezebb lenne működtetni, úgyhogy nagyon hálásak vagyunk, amiért rátaláltunk a weboldalukra.