Szerencsére van érzékem a tervezéshez

Mindig is nagyon fontosnak tartottam a tervezést és a megjelenést. Legyen szó akár a divatról, az öltözködésről, vagy használati tárgyakról, bútorokról, mindig automatikusan figyeltem arra, hogy minden összhangban legyen. A barátaim mindig tőlem kértek öltözködési tippeket, sőt, még a szüleim is gyakran meghallgatták a véleményemet amikor új bútorokat akartak venni, vagy át akarták alakítani a lakást. Mondták is, hogy valamilyen tervezéssel, lakberendezéssel, vagy divattal kapcsolatos munkát kellene választanom. Így is tettem: elvégeztem egy divat-és stílustervező, egy lakberendező, és egy fotós képzést is. Mindegyik nagyon érdekelt és sok hasznos tudást, tapasztalatot szereztem ezalatt az idő alatt. A mai napig sem tudom, hogy melyikkel szeretnék a leginkább foglalkozni, ezért egyenlőre mindegyiket csinálom, ha van rá lehetőségem. Az ismerőseim körében gyorsan terjed a hírem, ezért egyre többen keresnek fel, hogy tanácsokat kérjenek. Szoktam esküvőkön is dolgozni. Volt már olyan, hogy én segítettem kiválasztani a menyasszony ruháját, én készítettem el a sminkjét, és fotóztam is az eseményen.

Mivel az ilyen helyeken gyakran fordul elő, hogy újabb ügyfelek találnak rám, vagy kezdenek el érdeklődni irántam, elhatároztam, hogy névjegykártyát fogok nyomtatni. A kártyák megtervezése nem okozott gondot. Nagyon szeretek rajzolni és tervezni, bár grafikus végzettségem nincs, de a divattervező szakon sokat foglalkoztunk ilyesmivel. Így hát a névjegykártya tervezést nem bíztam másra, azonban a kivitelezéshez, nyomtatáshoz keresnem kellett egy nyomdát. A legjobban a Color Nyomda honlapja győzött meg a keresgélés során és azt is örömmel fedeztem fel, hogy elérhető náluk plasztikkártya nyomtatás. Ez egy budaörsi nyomda, amely még további két üzemmel is rendelkezik, melyek Nyíregyházán és Törökbálinton vannak. Ezekben szintén folyik a munka, azonban ügyfeleket itt nem fogadnak.

A weboldal -nem meglepő módon- azért fogott meg, mert nagyon szépnek találtam a tervezését. A Color Nyomda három színét, a feketét, a fehéret, és a sárgát használták fel a felület kialakításánál. Nagyon szeretem a letisztult és egyszerű, de mégis igényesen megtervezett oldalakat: a colornyomda.hu pedig éppen ilyen. A termékek felsorolásán kívül figyelmet fordítottak a bemutatkozásra, referencia fotók feltöltésére, az elérhetőségek feltüntetésére. A bemutatkozásból kiderül, hogy a nyomda két egyéni vállalkozás egyesülésével jött létre. Ilyen módon egyszerre használják ki a sokéves szakmai tapasztalat és a fiatalos lendület előnyeit. Ha részletesebben szeretnénk tájékozódni a cégről, egy kisfilmet szintén megnézhetünk róla. A referencia képek jelenlétét nagyon fontosnak tartom minden webáruház esetében. Ez sokat segíthet a vásárlóknak abban, hogy meg tudjanak bízni az adott cégben és a termékek minőségében. A Color Nyomda már számos ismert vállalattal is együttműködött. Ezeket a projekteket is meg lehet nézni a weboldalon.

A termékek között megtalálható a plasztikkártya nyomtatás. Én már a kezdetektől fogva tudtam, hogy szívesebben választanék műanyag, mint papír névjegykártyát. A plasztikkártya sokkal tartósabb, kevésbé kopik le, ázik el, vagy gyűrődik össze. Ha ajánlatot szeretnénk kérni, nem kell mást tennünk, mint kitölteni egy online adatlapot. Ebben meg kell adnunk a telefonszámunkat, email címünket, valamint a teljes nevünket és az ajánlat adatait. A plasztikkártya nyomtatáshoz szükséges leírni, hogy milyen célra szeretnénk rendelni a terméket, igénylünk-e valamilyen felületkezelést, mekkora mennyiségre van szükségünk, és természetesen a grafikai terveket szintén el kell küldeni. Ha nem lennénk benne biztosak, hogyan kell helyesen beküldeni a nyomtatásra szánt anyagot, ebben a segítségünkre lehet a weboldalon található nyomdai anyagleadási segédlet.