Saját design a családi fotózáson

Amikor kiskoromban megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, mindig az volt a válaszom, hogy divattervező. Persze ezek a gyermeki álmok ritka esetekben valósulnak meg. Én még a szerencsésebbek közé tartozom, hiszen mondhatjuk, hogy részben teljesült a kívánságom. Az egyetemet külföldön végeztem Fashion, Art & Design szakon. Azóta is a divatiparban dolgozom, azonban saját márkám még nincs, és divattervezőnek sem mondanám magam, de jó úton haladok afelé.

Szoktam otthon kísérletezni és a gyerekeknek, valamint a férjemnek és magamnak gyakran készítek általam tervezett pólókat, ruhákat. A nagyközönség előtt azonban még nem mutattam be ötleteimet és elkészítettet terveimet, ez még a jövő zenéje. A család azonban büszkén hordja és hangoztatja, hogy a ruhákat, amiket éppen viselnek, én készítettem.

Tavaly részt vettünk egy családi fotózáson is, ahol az én ruhakölteményeimben álltunk a kamera mögé. A fotósunk nem volt más, mint Szoboszlai Kriszti, akit egy kedves ismerősünk ajánlott nekünk.

Kriszti családi fotózást Budapesten és Pest megyében, de akár országosan is vállal. Emellett azonban a kismama, portré, jegyes, gyermek és esküvői fotózás is szerepel a szolgáltatásai között, valamint fine art stílusban is készít képeket.

Mindig is szenvedélye volt a fotózás, azonban pályafutását közgazdászként kezdte, majd csokimesterként és kávézó tulajdonosként folytatta. Végül a fotós szakma mellett állapodott meg, amivel már nemzetközi elismerést és különböző díjakat nyert az évek alatt. Több neves média megjelenése is volt, például az International Kid Model Magazine-ban, vagy a Gallery of Refined Art Magazine-ban.

A weboldalon és a közösségi média platformjain közzétett referenciafotók és korábbi munkák teljes mértékben lenyűgöztek minket. Ezen kívül rengeteg véleményt és értékelést is találtunk a honlapon, amik egytől egyig pozitívak voltak és nem győzték dicsérni Krisztit. Itt már nem volt kérdés, hogy őt válasszuk-e, vagy sem.

Család fotózás esetén három fő csomag közül lehetett választanunk. Egy alap, egy exkluzív és egy VIP csomag közül. Ezek a képek mennyiségében különböznek. Emellett el kellett döntenünk azt is, hol kerüljön sor a fotózásra. Abban állapodtunk meg, hogy a családi fotózás budapest területén fog megvalósulni az egyik kedvenc kirándulóhelyünkön. A zöld terület tökéletesnek bizonyult az általam készített fekete-fehér ruhák mellé. Ráadásul egy családi – illetve bármilyen – fotózáson előnyös is, ha összhangban van a modellt állók öltözéke, hiszen így a képeken teljesülni fog a színharmónia.

A sikeres egyeztetés és minden tényező lebeszélése után sor került a fotózásra. Remek hangulatban és feszültség mentesen telt az egész délután. Férjem nem szeret a kamera túloldalán állni, azonban Kriszti elérte, hogy teljesen oldott legyen a légkör. Továbbá nagyon hamar megtalálta a közös nevezőt a gyerekekkel. Csak úgy ették minden szavát, így könnyű volt őket instruálni és beállítani a szükséges pózokba, helyzetekbe.

Nem csak egy jó élménnyel, de csodás fényképekkel is gazdagodtunk. Ezek a fotók a mai napig nyomtatott formájukban remek dekorációként szolgálnak, valamint a nagyszülőknek is csodás ajándék lett belőlük. Valamint még az is lehet, hogy egyszer a saját ruhamárkámhoz is felhasználhatom őket a jövőben.