Prémium konyhába csak prémium edények dukálnak

Lehet, hogy kissé kicsinyesnek tűnik, de a magam részéről rajongok a szép dolgokért, nem véletlenül választottam annak idején eme hódolatomnak megfelelő szakmát. Lakberendezőként fontos számomra a külcsín, viszont azt is fontosnak tartom, hogy minél több tárgynak legyen valamilyen funkciója is a szépségen kívül, és persze, hogy ezeket a funkciókat biztonságosan el is tudja látni – lehet szép egy polc, ha az egyik pillanatról a másikra instabillá, ezáltal balesetveszélyessé válik… de azért lássuk be, hogy mennyire jó ránézni bármire, ami szép, legyen az ember, írás, vagy valamilyen tárgy – és mennyivel jobban érezzük magunkat szép környezetben! Gondolj csak bele például abba, hogy a munka is mennyivel könnyebben tud menni egy kellemesen, igényesen berendezett környezetben sok növénnyel, harmonikusan kiválasztott színekkel; mint egy szürke, ütött-kopott, éppen hogy csak nem az omladozás szélén álló aprócska kis lyukban… én vallom, hogy a mentális egészségünk nagyban kihat a fizikaira, előbbihez pedig fontos pillér a megfelelő környezet is, hiszen jóval kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

A jó környezet nem csupán otthon, hanem a munkában is fontos, ez tisztán látható; és ez alól nem kivételek a konyhák sem. A kiváló megjelenés és magas minőség miatt megvannak azok a prémium edények, amelyeket bármelyik éttermi konyhába merek ajánlani – ezek pedig nem máshol, mint a Hunnia Kristály Kft-nél kaphatók! Persze laikusokban felmerülhet a kérdés, hogy mégis miért kell kiemelnem, hogy itt speciálisan éttermi konyhákról beszélek, amikor ezeket a prémium edényeket említem. Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy egy háztartásba ne lehetne beszerezni ilyen minőségi edényeket, viszont azt be kell látni, hogy ezek a prémium edények rendszerint elképesztően nagyok is tudnak lenni, olyannyira, hogy ezeket a méreteket egészen biztos, hogy egy átlagos háziasszony soha nem fogja megfelelően kihasználni, sőt igazából el sem férnének rendesen.

Viszont már a lakberendezéssel kapcsolatban is említettem azt, hogy mennyire fontos a biztonság – és ez nincs másként a konyhai eszközökkel sem, sőt. Egy ilyen nagy űrtartalmú edény, ha például elenged a füle, elképesztő károkat tudna okozni, éppen ezért van arra is egy speciális nemzetközi szabvány, hogy egy fülénél fogva mennyi súlyt kellene elbírni egy ilyen edénynek – ez pedig nem kevesebb, mint az űrtartalmának a két és félszerese! Ez adott esetben elképesztően nagy súlyokat is jelenthet, ami azzal is jár, hogy ezek a prémium edények speciálisan kerültek kialakításra, hogy ne csupán nagyok és mutatósak, hanem kiemelkedően biztonságosak is legyenek.

Ezek az eszközök, talán nem meglepő módon, igencsak borsos árúak is lehetnek – ha pedig valamiért sokat fizetünk, sokat is várunk érte, például tartósságban is. Nincs ez másként az edényekkel sem, így hát a Hunnia Kristály Kft-nél vásárolva jó eséllyel akár olyan szériába is belefuthatunk, amire a gyártó 10 év garanciát vállal – gondolj csak bele, hogy egy átlagos háztartási edény mennyi terhelésnek van kitéve egy egész évtized alatt, nemhogy egy éttermi darab!

Ezeken felül is lehetne még több különbséget felsorolni, hogy miért nem mindegy, hogy egy nagy konyhába milyen minőségű konyhai eszközök kerülnek – prémium edények vagy valamilyen egyéb… viszont, azt hiszem, ebből is látható, hogy mindenképp megérik a kicsit nagyobb beruházást. Persze az sem mindegy, honnan szerezzük be, hiszen könnyű rosszul dönteni – viszont hogyha a Hunnia Kristály Kft-t választod, ez biztosan nem jöhet szóba!

prémium edények