Online dizájncipő

Nagyon szeretek öltözködni. A fizetésemnek meglehetősen riasztó százalékát vagyok képes ruhákra, cipőkre és egyéb kiegészítőkre költeni, egy ideje azonban bevezettem azt a szabályt, hogy a minőséget mint szempontot a mennyiség fölé helyezve csakis olyan márkák termékeit vagyok hajlandó megvásárolni, amelyeket tudatos döntés eredményeképpen választottam ki.

Az egyik legfontosabb kritérium, amelynek mentén válogatni szoktam, az időtállóság: hosszú távon sokkal péntárcabarátabb, és ami ennél is fontosabb, környezetkímélőbb megoldás ugyanis olyan termékeket választani, amelyeknek nem csupán egy-két szezon az élettartama. A másik alapkritériumom – természetesen – az egyedi dizájn és az elegancia.

Mivel az öltözködésemben a jól kombinálható alapdarabok és a rendhagyó, figyelemfelkeltő kiegészítők variálására törekszem, előszeretettel pécézek ki egy-egy olyan elemet, amellyel némi játékosságot és extravaganciát csempészek az outfitembe. Az utóbbi időben ez az elem leggyakrabban a cipőm: az egyébként meglehetősen letisztult szettjeimhez szívesen párosítok feltűnő, egyediséget sugárzó lábbeliket.

cipomarket.hu

Ennek megfelelően meglehetősen sokat kutakodtam az elmúlt időszakban a szempontjaimnak leginkább megfelelő cipőlelőhely után, a kedvenc online beszerzőforrásom pedig egyértelműen a cipomarket.hu lett.

Az oldal egyik legfőbb vonzereje a hatalmas választék: a webáruház tudatosan vállalt célkitűzése a különböző márkák széleskörű forgalmazása és a széles termékkínálat biztosítása. Mivel az elsők között tűntek fel az online cipő- és táskaértékesítés piacán, sokéves múlttal és tapasztalattal rendelkeznek, ez pedig meg is látszik a webshop minden elemén, a felhasználóbarát felülettől a kínálat sokoldalúságáig. Utóbbi alatt nem csak a forgalmazott márkák magas számára érdemes gondolni egyébként, a sokoldalúság ugyanis a cipomarket.hu esetében azt is jelenti, hogy a fogyasztói spektrumnak is igen nagy szeletét fedik le azáltal, hogy női, férfi és gyerekcipőkkel egyaránt foglalkoznak. A cipőkön kívül ráadásul táskák, pénztárcák és övek is színesítik a kínálatot.

Mivel számomra az egyedi dizájn fontos elsősorban, előnyben részesítem azokat a márkákat, amelyek valamilyen szempontból kitűnnek, illetve eltérnek az átlagtól. A Gios Eppo és a Laura Vita ebben a tekintetben nagy kedvenceim a cipomarket.hu repertoárjából, különösen most, az ősz közeledtével, amikor lassan le kell majd cserélnem a nyári szandálokat és papucsokat valamilyen zárt és esőálló lábbelire, ami a hűvös időben is melegen tart. A spanyol Gios Eppo gumicsizmái nagyszerűen ötvözik a praktikumot a stílusos megjelenéssel, amellett ugyanis, hogy tökéletes védelmet biztosítanak a beázással szemben, a megjelenésünket (és remélhetőleg a hangulatunkat is) egy csapásra feldobják. Az aktuális kedvencem például egy királykék darab, ami egészen biztosan kitűnik a tömegből a legszürkébb októberi napon is. A Laura Vita ezzel szemben a magasított sarkú bokacsizmákban erős, amelyek a minták, a színek és a textúrák kombinálásával különleges megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Én a magam részéről különösen a fűzős változatokért vagyok oda (egyszerre romantikusnak és nőiesnek, mégis lázadóan bohókásnak találom őket ugyanis), de egyszerű vonalú cipzáros és lapos talpú modell is található a kínálatban.

Nem csak az egyedi profillal rendelkező márkáknál szoktam azonban körülnézni, gyakran találok ugyanis extravagáns darabokat máshol is: a Tamaris például rengeteg klasszikus fazonú cipőt forgalmaz, ezek mellett viszont helyet kapnak merészebb és formabontóbb modellek is a kollekciójukban. A Tamaris egyébként amellett, hogy rendkívül széles termékpalettával rendelkezik a magassarkútól kezdve a sportos lapostalpúkon keresztül egészen a balerinacipőkig, kényelmi szempontból is nagyon jó választás, talpbélésük és sarokmegoldásuk kialakításakor is olyan technológiákat alkalmaz ugyanis a gyártó, amely ízület- és gerinckímélő hatásmechanizmusa révén megkönnyíti az egész napos talpon állást, illetve segít megelőzni a különböző ortopédiai problémákat.

Amennyiben tehát nagy választékra és stílusos cipőkre vágyunk, mindenképpen érdemes körülnéznünk a cipomarket.hu-n. Akár egy klasszikus vonalvezetésű alkalmi cipő, akár egy sportos fűzős cipő, vagy éppen egy formabontó fazonú és bohókás mintájú modell az álmunk, egészen biztosan meg fogjuk találni.