Nagyon sokat számít a kinézet is

Amikor vásárolunk valamit, akkor nőként, de szerintem férfiak is így vannak vele, hogy miután eldöntötték, hogy mit szeretnének, a belső tartalmat, azután a design, a képi világ nyeri meg őket. Hiszen ha nem tetszik valami, mégis jól tudna működni, akkor kicsit húzzuk a szánkat, és lehet tovább keresgélünk, hogy hátha találunk valami megfelelőbbet, aminek a külseje és a belső is elnyerte a tetszésünk. Grafikuson törekednek arra, hogy minél tetszetősebb formákkal és színekkel álljanak elő egy -egy termék vonatkozásában. Ami pedig a bútor design illeti, manapság azt veszem észre, hogy valami jól nézzen ki, már – már a kényelmesség és a praktikum rovására megy, hiszen, lehet, hogy fotel jól néz ki, de ki tudja milyen rajta egy – két órát üldögélni, mennyire szolgálja a kényelmi fokozatokat.

A formatervezés, és hogy jól nézzen ki az adott termék színe, grafikája, már a legapróbb használati tárgyak tekintetében is létfontosságúvá vált.

A tavaszra való tekintettel, úgy gondolta élek azzal a lehetőséggel, hogy megszabadítom a lábamat az oda nőtt fűtő rétegtől és beújítok egy epilátort ennek az állapotnak a felszámolására.

Az epilátor tűnt a legjobb választásnak, hiszen a vele elérhető eredmény a leghosszabban tartó, igazi selymességet biztosító érzet. Az epilátorral történő szőrtelenítés, nem egy fájdalmatlan folyamat, de minden kis fájdalom megéri a végső eredményt. A fájdalom maga amúgy is relatív, kinek mekkora a fájdalomküszöbe, valamint az attól is függ, hogy milyen szőrtelenítési módot is alkalmazott előtte az illető, aki most epilátorral történő szőrtelenítésre vált. Itt érkezünk ahhoz a ponthoz, mely arra utal, hogy milyen is a jó epilátor, milyen ismérvekkel kell rendelkeznie, hogy az gyorsan és sok ideig szolgálja az epilátor tulajdonosát.

Amikor neki kezdtem a keresésnek még én sem tudtam, hogy mit szeretnék, csak egy kosza elképzelésem volt, hogy milyen epilátor szolgálná legjobban a kitűzött céljaimat. Az pedig, hogy milyen formájú és színű első körben nem volt fontos. De hogy honnan is tudtam meg, milyen epilátort válasszak, a barátnőim között egy gyors közvélemény-kutatást készítettem, hogy kinek milyen fajtájú epilátora van, és ami azt illeti nagyon egybehangzóan jött tőlük a válasz, hogy ki mit is használ. Ennek tükrében találtam egy remek oldalt, ahol a barátnőim által ajánlott márka is megtalálható volt. Amit rászűrtem arra a márkára, ezen a csodás oldalon meglepődve tapasztaltam, hogy mindaddig könnyűnek hitt dolgom egyre nehezedett, egyfelől meglepődtem, hogy ezen a kis webshopban mennyi epilátor található meg, nem hittem volna, hogy a termékkínálatuk ilyen magas számú lesz. Gondoltam, hogy lesz egy, két azonos márkájú termék és akkor azok közül a legjobbat kiválasztom, de nem így lett, ami egy nagyon pozitív csalódás. Így volt lehetőségem arra, hogy a cég által mellékelt termékleírásokat összehasonlítsam, és annak alapján hozzam meg a döntésemet.

Remek a cég, hiszen ezen mellékelt leírásoknak köszönhetően a termékkínálatukban olyan elemzéseket, összehasonlításokat tudtam végezni, ami lehetővé tette a kiválasztási folyamat megkönnyítését, és a döntésem meghozatalát. Egyfelől a leírásokat, termékjellemzéseket néztem, hogy hány csipesszel rendelkezik az epilátor, illetve hogy milyen sebességfokozatai vannak. Ami pedig nem volt nálam sem elhanyagolható, hogy hogyan is néz ki a terméke, akár a színe, de még a formája sem volt mindegy, hiszen, hogy kézre álljon az epilátor az nagyon fontos.