Motortire webáruház – ha fontos a könnyű navigáció az oldalon

Szerintetek mennyire fontos az, hogy hogy is néz ki egy oldal? Mennyire befolyásolja, hogy valaki vásárol-e rajta, vagy inkább egy másik lapot választ? Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy nagyon-nagy szerepe van a dizájnnak a vásárlók körében. Elvégre, a grafikának, a színeknek és mintáknak és ezek közös erejének olyan hatása van az emberekre, ami nem is feltétlen az eszüknél fogja meg a vásárlókat, hanem a lelküknél, ami bizonyos esetekben sokkal hatásosabb. Legalább ennyire fontos az a szempont is az online vásárlók körében, hogy mennyire egyszerű egy webes felület használata, milyen egyszerű egy online áruház kezelése és a benne való keresgélés. A motortire webáruház számomra minden kritériumnak eleget tesz, ezért csak ajánlani tudom mindenki másnak is.

Egy motoros webáruházról van szó, ezt talán a nevéből is elég könnyen ki lehet találni. Ráadásul nem is akármilyen motoros áruház, hanem kimondottan gumiabroncsokkal foglalkoznak, azokat adják el és kínálják valami elképesztő széles körben. Van legalább 6-8 gyártó, de lehet, hogy még akár több is, akiknek a termékei egyet jelentenek a garanciával és a biztonságos és élvezetes motorozás élményével. Ezek a gyártók egy az egyig megtalálhatók a motortire webáruház kínálatában, tehát ha fontos szempont a név, akkor itt érdemes keresgélnetek.

De akkor is jó ötlet körülnézni, ha minél alacsonyabb árakat kerestek. Hogy miért? Hát mert itt nem csak az éppen a gyártósorról kigördült darabokat lehet megvásárolni, hanem akár használt cikkeket is találhattok, amik érthető módon olcsóbbak is lesznek az új társaiknál. Közben pedig mégis ott van az a közvetítő, a motoritre.hu oldal, ami miatt az egész biztonságos és megbízható marad minden választás esetében.

A kedvező árakról pedig már csak annyit, hogy mindig vannak akciók, amikkel folyamatosan dobálnak áron alul remek minőségű motorgumikat. Ez most sincsen másképp, ráadásul még akár külön kategóriákra szűrve is meg lehet nézni az akciós termékeket. Tehát, ha nekem mondjuk egy endurom van (tényleg endurom van), akkor meg tudom nézni csak az akciós enduro típusú motorkerékpárokhoz való motorgumikat. Ha viszont verseny gumikat keresek, akkor arra érdemes rászűrni – és így tovább. Szóval minden esetben jó választásnak érzem ezt az oldalt, nem is kérdés.

A motortire webáruház mindezek mellett műhely szolgáltatást is kínál a motorosoknak és az autósoknak egyaránt. Ez pedig azt hiszem a teteje annak a gondolatmenetnek, hogy honnan érdemes abroncsot venni: hát nem onnan, ahol akár még ki is cserélik?!

A keresési lehetőségek színesítése végett pedig még egy olyan opció is van, hogy motor márkákhoz lehet társítani különböző motorgumikat. Úgyhogy ha épp valaki nem tudja, hogy milyen gumira volna szüksége, mert mondjuk ajándékba lesz és ő maga nem is tud motorozni, akkor érdemes a motor márkája alapján keresni a megfelelőt – vagy persze fel is lehet hívni őket megkérdezni, hogy mit ajánlanak egészen pontosan. A személyes motorgumi cserére, vagy épp szervizelésre pedig a honlapon is lehet időpontot foglalni az értelemszerűen “időpontfoglalás” menüpont alatt. Akinek pedig végképp még több információra volna szüksége, annak ajánlom figyelmébe a videómegosztón található csatornájukat, ahol a motortire.hu csapata különféle tartalmakat oszt meg, amik érdekesek és hasznosak is lehetnek.

A motortire webáruház könnyen elérhető és kezelhető, ahogyan a rendelések is gyorsan leadhatók, miután megtaláltuk a tökéletes gumit – akár szakmai segítséggel. Így aztán nem is kérdés, hogyha valaki megkérdezi, hogy design és keresési komfort szempontjából melyik motoros oldalt tudnám ajánlani, akkor a motortire.hu jut először eszembe.

motortire webáruház