Mindig is arculatokat terveztem, de a saját kinézetemnél semmi nem fontosabb

Gyerekkoromban is mindenem voltak a színek, a formák. Régen lakberendező akartam lenni, majd a főiskola idején jött mégis a grafikus irány, és mindenféle arculattervezés. Később pedig maga a Képzőművészeti Egyetem.

Talán nem meglepő, hogy egy ilyen embernek, mint én, a saját megjelenése az egyik legfontosabb. Szerintem ez nem hiúság – ha valamivel nem vagyunk elégedettek, és inkább másképp szeretnénk tovább élni az életünket, hogy arra kelhessünk fel nap, mint nap, hogy tetszik amit látunk, annál talán nincs is fontosabb. De tényleg. A páromnak több plasztikai szépségbeavatkozása is volt korábban, és idővel én is bele akartam vágni. Mivel ő Amerikából költözött haza, együtt kerestünk itthoni, kiváló szakembert, vagy szakembercsapatot eredetileg.

A Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész nevével jelzett budapesti lehetőségbe nemrég futottunk bele, és azt hiszem, mondhatom: megtaláltuk! Az emberek többsége nem is gondolná, mennyire sokrétű és kifinomult dolog lett ez, mennyi területet érinthet ma már bármiféle beavatkozás. Ezeknek lehet könnyen utánaolvasni tehát itt: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest

A blogjukon keresztül találtunk rá az oldalra, pedig ott mindenféle másról is írnak, így a véletlen volt, ami segített. Az sem kizárt, hogy egy covidról szóló cikk – már nem is emlékszem. De, fantasztikusan informatív írásokkal lehet ott találkozni, viszont a lényeg, hogy ha az ember a saját testén szeretne változtatni, szépíteni valamin, ilyen téren is nagyon részletes, lényegre törő írásokat kapunk. A “lényegre törő” fontos kifejezés, nem illúziókba ringatnak minket ugyanis. Fontos a megértése minden dolog súlyának, és mikéntjének, pont azért, mert a legjobb szakemberre, szakemberekre lesz szükségünk. Olvassuk el első körben minden egyes, fő területen belül, bármelyik beavatkozással kapcsolatban, hogy pontosan mit takar.

A szóban forgó doktor úr Budapesten és Pécsett is praktizál. Ezen két helyen tehát a rendelési időpontoknak is utánaolvashatunk. Nem csak nekünk kell alaposak lennünk, a tájékozódás terén, mielőtt bármilyen műtétnek elébe állunk. Ő is képzi magát folyamatosan. Megnyugtató olvasgatni róluk, a történetükről a Kelemed Plasztika oldalán. Annyi minden fejlődik manapság. Én – és itt legyen szó bármilyen orvosról – akkor vagyok nyugodt, ha olyanhoz mehetek el kezelésre, aki a “jó pap is holtig tanul” mondást veszi a legkomolyabban, és sosem áll le valóban azzal, hogy még felkészültebbé és jobbá váljon.

Azt gondolom, olyan dolgok előtt állok az életemben magam is, amik kellő súlyúak ahhoz, hogy abban minden résztvevő a lehető legjobb legyen. Főként igaz ez, ha egy plasztikai sebészről van szó. A weboldalukon még van is egy olyan bekezdés a GYIK-en belül: Tanácsok plasztikai sebész választásához. Azt javaslom mindenkinek, ha ilyesmiben gondolkodik nála, náluk kezdje a tájékozódást. A beszámolókat, és a neten bárhol elérhető visszajelzéseket olvasva, valószínű, hogy a többség számára végleg meg is van az, amit ilyen téren keresett, de ismétlem, fő az alapos tájékozódás ilyen témában. Nekem ő tűnik hát a legjobbnak: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest. Győződjünk meg magunk is!