Majdnem oda lett a munkám

Már egészen gyerekkoromban kezdett fény derülni arra, hogy merre is fog vinni az utam az életemben. Már az óvodában is a gyerekek rajzai és festményei közül is az enyémek számítottak a legjobbnak. Innentől kezdve az utam mondhatni már adott volt.

Később az érdeklődési köröm kiegészült a design-al is. Ezt tanulom jelenleg az egyetemen is, de már a tanulmányaim befejezése előtt is tudok néha jó munkákat vállalni. Az egyik specialitásom a falfestészet, ahol a design és a festészet iránti rajongásomat egyesíthetem.

Megrendelésre szoktam különböző falaknak a festését vállalni, ahol általában valami extra díszítő funkcióra is szükség. Tipikusan éttermeknek dolgozom, de legutóbb viszont pont egy barátnőm lakását pofoztam így ki. Miután már majdnem befejeztem a munkát, észrevettem, hogy vizes a fal egy ponton.

Nóra nagyon megijedt, hogy falat kell bontani, pont ezután. Szerencséjére azonban megmutattam neki egy weboldalt, ahol megoldást találhat erre a problémára. A https://vizszereles.net böngészése gyorsan meggyőzte Nórit, hogy azért akkora nagy baj nincs, és ennek a brigádnak a segítségével minimalizálni lehet a fal bontását, ha egyáltalán szükség lesz rá.

Mi magunk is utána járhatunk annak, hogy mennyire komoly szaktudással és modern eszközökkel érkeznek ki azokhoz, akiknek hasonló gondjaik adódnak.  A vizes fal egyik fő okozója – bár nem minden esetben – egy sérült vízvezeték cső lehet a felelős.

https://vizszereles.net

Ez általam javasolt vízszerelők segítségével azonban meglehet találni a hibás részt anélkül, hogy túl nagyméretű bontásra lenne szükség. Ők a csatornakamerázás alkalmazásával képesek bemérni a problémás részt, félméteres pontossággal! Így tehát a falnak tényleg csak egy kis részében kell kárt tenni, hiszen a cső meghibásodásának a helyét már előre tudják.  Nóra lakásának az esetében is pontosan ez történt: megjavították a hibás csövet úgy, hogy a falhoz csak alig kellett hozzányúlni.

A csatornakamerázáshoz egyébként egy száloptikás kamerát alkalmaznak. Ez egy olyan csúcstechnika, aminek a használatához komoly szakértelem és tapasztalat szükséges. A https://vizszereles.net dolgozói minden feltétellel rendelkeznek ahhoz, hogy egy ilyen érzékeny eszközt kezelni tudjanak.

A kapcsolat felvétel is nagyon egyszerű az esetükben. Felhívhatjuk őket telefonon is, de akár visszahívást is kérhetünk tőlük, csak előtte meg kell adnunk az adatainkat és a probléma jellegét. Ők egyébként nem csak csőtöréssel foglalkoznak: más szolgáltatásokat is megtalálhatunk a weboldalukon keresztül. Ilyen például a duguláselhárítás vagy a fűtésszerelés.

Én a fűtésszerelés apropóján kerestem még őket. Egy hideg téli napon csődöt mondott a fűtésünk. Olyan szerelőt kellett találnunk, aki akár azonnal kijön hozzánk, hiszen ennek megoldása nem várhatott sokáig. A https://vizszereles.net-ben megtaláltuk azt, amit kerestünk, hiszen Ők a nap 24 órájában elérhetőek és akár egy órán belül is kiérkeznek az ügyfelekhez.