Ki gondolta, hogy egy jó design ennyire jól is működhet?

Kissé megszállottja vagyok az esztétikának. Ez azt jelenti, hogy szeretem, ha körülöttem minden tökéletes harmóniában van. A lakás színei, a bútorok, a formák, a dekorációk. Szeretem a színes tárgyakat és ruhákat, viszont utálom, ha valami kilóg a sorból. Ez tényleg, tényleg mindenre igaz. Ha elindulás után valamiért mégis azt veszem észre, hogy a ruháim nem passzolnak egymással, akkor egész nap rosszul érzem magamat a bőrömben, és alig várom, hogy hazaérjek és átöltözhessek.

Szóval igen, elég mániás vagyok. A design rendkívül fontos eleme az elégedettségemnek, nem mindegy, mi, hogyan néz ki. Ez egyébként nyugit ad, de sokszor fejfájást is okoz. Kitűnő példa a kisbabám. A babaholmik általában nem a legesztétikusabbak, értem ezalatt a különböző játékok, csörgők és rágókák design-ját.

Amióta felfedeztem az imaginebaby.hu-t, ez az egész fejfájás elmúlt. Szebbnél szebb játékokat, egyszerű de nagyszerű kinézetű termékeket árulnak. Tudom, én is tisztában vagyok vele, hogy nem ez a legfontosabb szempont, de az Imagine Baby termékei funkcióban is kimagasló minőséget nyújtanak. Legutóbb égető szükségünk volt fogzásra való rágókára, mert szegény Pannámnak elkezdett az ínye is bedagadni. Az Imagine Baby több opciót is kínál, de talán a kis rágómakijaik a legnépszerűbb termékeik, amiket kizárólag ők forgalmaznak.

A fogzásra tökéletes választás, mert száz százalékosan bababarát, BPA mentes anyagból készülnek. Formájukat úgy alakították ki, hogy a baba már néhány hetes korától fogva minden oldalról könnyedén rámarkolhasson és akárhol megrágcsálhassa, ahol éppen jól esik neki. A mérete teljesen megfelelő arra, hogy maximális mértékben lenyelésmentes élményt biztosíthasson a babának és a szülőknek egyaránt. Egyáltalán nem áll fenn kockázata a sérülésveszélynek sem.

Én azt vettem észre, hogy Panna fájdalmait nagyon jól enyhíti, érezhetően békésebb, mikor a kezébe veheti a makiját. A fej részénél még egy nagyobb dudor is található, ami extra hatékonyan masszírozza az ínyét. Ez a kialakítás arra is megfelelő, hogy a fogzásra használt gélt rá tudjam finoman nyomkodni és kenni a szükséges helyekre, tehát még a szülő dolgát is megkönnyíti. A fájdalmak és a kellemetlenségek enyhítése mellett nagyon jól fejleszti Panni motorikus finommozgásait is, mert a maki tök jó részletekkel és formával rendelkezik. Még egy pozitívuma, hogy könnyen, mosogatógépben lehet tisztítani, így a higiénia miatt sem kell soha aggódnom.

Panna imádja, és én is! Végre olyan eszközöket és játékokat tudok beszerezni az Imagine Baby-ről, amik gyönyörű design-nal és egyben kiváló minőséggel rendelkeznek. A makik is annyira szép színekben kaphatók (például narancs, rózsaszín, kék), és egyáltalán nem csúnyák. A pasztell színek mellett az élénk színekben is jót mutat. Ami pedig a legszebb benne, hogy enyhíti a kislányom fájdalmát.

A rágómakikból több design is létezik, a klasszikus mellett táncoló makit is beszereztem. Ezeknek kicsit különlegesebb a kialakítása, hosszabbak a karjai és a lábai, amiknek köszönhetően még könnyebb vele a játék. A felületen több különböző textúra megtalálható, ami csak arra vár, hogy a baba felfedezze a megkönnyebbülést adó funkciójukat. A maki kollekció még kiegészíthető egyéb termékekkel is, de persze nem csak őket lehet beszerezni az oldalról.

Más lehetőségként megtalálhatóak olyan rágókák, melyek akár csörgők is egyben. Az oldalról a kedvencünk a rágókás Henry paci lett, ami eszméletlenül puha, szintén teljes mértékben bababarát anyagból készült el. Panna őt is imádja, akárcsak a makijait. Ez a játék is olyan részletekkel készült el, amik támogatják a baba motorikus fejlődését és felkeltik a kíváncsiságát. Az imaginebaby.hu oldalán mindig egy jó mosási instrukciót is kapunk a termékekhez, ami gondolhatjátok, ugyanolyan fontos számomra, mint a jó design. Az oldalról elég gyors a kiszállítás, sosem volt panaszom rá.

Az imaginebaby.hu-ból sugárzik, hogy mennyire igényes, és gondjukba foglalt a babák jólléte az általuk árult termékeken keresztül. A fogzásra kifejezetten ajánlom az összes terméküket, de biztos vagyok benne, hogy érdemes szétnézni a többi áru között is.