Ha fontos a dizájn is, mindenképp a babakocsik.hu-ról rendelj

Grafika szakon végeztem a szakgimnáziumban, mert mindig is nagyon érdekeltek a művészeti ágak, főleg a képzőművészet. Mióta csak ceruzát tudok fogni a kezembe, imádok rajzolni, kézműveskedni. Így érthető, hogy igen fontos a számomra, hogy az engem körülvevő dolgok dizájnosak legyenek és ízlésesen legyen berendezve a lakásom. A középsuli után egy kisebb fordulatot vett az életem, és végül lakberendezőként helyezkedtem el.

Az első munkahelyemen ismerkedtem meg a férjemmel, akivel szinte az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy minket egymásnak szánt a sors. Soha nem találkoztam még emberrel, akivel ennyire egy húron pendültem volna és ennyire gondoskodóan, odafigyelően bánt volna velem. Tavaly összeházasodtunk, most pedig az első iker kisbabáinkat várjuk, akiket már el is kereszteltünk Bencének és Botinak. Egy kisbaba számára akármennyire is nem fontos, hogy hogy néznek ki a ruhái vagy az őt körülvevő tárgyak, azért a szülőnek mégis jobb érzés, ha a gyerekét ízlésesen öltözteti. És egyébként szerintem a babák szemének is kellemesebb így.

Szeretek varrni is, így egy-két ruhácskát én magam varrtam meg Bence és Boti számára a saját ízlésem szerint. Többet pedig a boltokban vásároltunk, kizárólag minőségi, 100% pamut anyagból készült babaruhákat. Egy-egy látogatása alkalmával anyukám is hozott nagy izgatottan pár édes darabot, amit nekünk vásárolt. Ezek még nem is olyan kényes dolgok, sokkal nagyobb kérdés azonban a babakocsi. Mindenképpen iker babakocsit akartunk venni, mert hallottuk, hogy mennyivel megkönnyíti az ikerbabás szülők dolgát, ha egyszerre tud közlekedni a két kisbabával.

Egyelőre nem mentünk el babakocsit nézni, ez a feladat még váratott magára. Egyik nap az interneten böngésztem a babadolgokat, amikor ráakadtam egy nagyon jó honlapra. Itt olyan gyönyörű és praktikus, multifunkciós testvér babakocsi szetteket találtam, amilyeneket élőben még sosem láttam. Teljesen bezsongtam, annyira megtetszettek ezek a lehető legmodernebb kivitelezésű, ízléses színösszeállítású, magas minőségű testvér babakocsi szettek. Egyből el is kezdtem rákattintgatni egyesével a szép babakocsik képére, hogy elolvassam a leírásukat és a paramétereiket.

Valami fiúsabb, de inkább uniszex dizájnú babakocsit akartam. Voltak visszafogottabb és élénkebb színű kocsik is, egytől egyig nagyon szépek és minőségiek. Végül egy világos szürke mellett döntöttem, amit egy finom narancssárga csík díszített. A babakocsi Dorjan Danny Sport ikerbabakocsi névre hallgatott és egy hiper-szuper multifunkciós babakocsit takart. Abszolút oda voltam érte, amint elolvastam a leírását. Már olvasás közben eljátszottam a gondolattal, ahogy az egyes funkcióit használom, miközben a babáim békésen élvezik az utazást a mózeskosarakban. Tudniillik a testvér babakocsi szett tartozéka két mózeskosár, két autósülés és két sport ülés.

A különböző ülések szemben vagy háttal is felszerelhetőek és könnyedén, egy mozdulattal cserélhetőek. A bolygósítható első kerekeknek, a fékezhető hátsó kerekeknek és a lengéscsillapító rendszernek köszönhetően nagyon könnyen vezethető a kocsi és az úthibákat is kiküszöböli. Az autósüléseket egyszerűen be lehet tenni az autóba, nem kell külön gyereküléseket beszerezni. A sport üléseket majd akkor veszik használatba a gyerekek, amikor már tudnak ülni. Ezeket az üléseket viszont több évig is fogják használni, ameddig csak szükség van rá.

A mózeskosarak külön azért is jók, mert ha levesszük a babakocsi vázról, önmagukban is lehet őket használni, akár a lakásban. A kényelmes fogókart le is lehet szerelni. A kisfiaim garantáltan imádni fogják a testvér babakocsit. Az iker kisbabáknak amúgy is nagyon jót tesz, ha mindenhova együtt mennek és sok időt tölthetnek egymás mellett, így biztosan jó viszony lesz köztük. Meg is rendeltem a babakocsit a férjem beleegyezésével, mert őt is egyből megfogta ez a szuper testvér babakocsi. Szerencsére ingyenes volt a házhozszállítás, így hát éltem ezzel a lehetőséggel. Napokon belül meghozták a csomagot és izgatottam bontogattuk ki. Pár hónap múlva már Bence és Boti vették igénybe nap mint nap ezt a gyönyörű és nagyon praktikus testvér babakocsit.