Elsöprő erejű kert-design

Mikor pár évvel ezelőtt megvettük a jelenlegi házunkat a párommal, még nem gondoltam volna, hogy ilyen álomszerű külsővel fogjuk felruházni.

Az ablakokat ugyanis és a tető egy részét ki kellett cserélni, a komplett festésről és az udvarról nem is beszélve. Voltaképpen, akkoriban még az udvar elnevezést nem igazán érdemelte ki: inkább tűnt életveszélyes gödrök és vészesen dehidratált növények gyűjteményének, mintsem kertnek.

A párom azonban néhány hónap alatt hollywoodi jelenetbe illő udvart kerekített belőle: miután megtervezte a design-t, már neki is láttunk a füvesítésnek, illetve a bútorok elhelyezéséhez.

Ez a csodálatos kert azonban nem jöhetett volna létre a greenwaykft.hu nélkül: az udvar takarításához ugyanis szükségünk volt egy strapabíró Seprőgépre.

Szerencsére a Seprőgép használata nem okozott különösebb megrökönyödést a részünkről: a TASKI balimat 6500-at ugyanis kül-és beltérben is egyaránt lehet használni.

A nagyszerű seprési élményt pedig a kompakt gépméret és a széles seprési útvonal biztosítja, így nem kell tartanunk amiatt, hogy a tisztítási művelet nem lesz 100 százalékos.

Ráadásul – ahogy a greenwaykft.hu oldalán is fel van tüntetve -, bármilyen padlótípuson alkalmazhatjuk a Seprőgépet: a szabadalmaztatott ikerhenger rendszer ebben maximálisan megbízható.

Nem mondom persze, hogy a göröngyös-gödrös udvar után rögtön begurultunk a nappaliba a Seprőgéppel, hogy leteszteljük a gépezet hatékonyságát beltérben is, de azért mi meg voltunk elégedve, mivel egy lepukkant kerthelyiségből pompás udvar jött létre a segítségével.

Arról nem is beszélve, hogy maga a seprés folyamata is tiszta élvezetté válik a gépnek köszönhetően: olyan érzés, mintha Forrest Gumpként gördülnénk végig a (most már) füves udvaron.