Elérhető design a te otthonodba is

Imádom nézni a felkelő nap sugarait, ahogy áthatolnak a fák már javában sárguló levelei között. Van két cinege, akik minden reggel, és néha napközben is meglátogatnak: kicsit elidőznek az erkélyemen található növények még zöld levelei között, megkopogtatják a képkeretet és a dísztököket, majd visszarepülnek az őszülő fa ágaira, hogy inkább tisztes távolból figyeljék, ahogy iszom a kávémat. Imádok itt ücsörögni reggelente. Végre utolértem magam.

Hosszú út vezetett ide, ebbe a lakásba, aminek most minden szeglete annyira tetszik, és annyira az enyém. Nagyon sokáig keresgéltem a megfelelő kiegészítő elemeket a leendő kis lakásomba, hiszen szeretem az igényes dolgokat. Sajnos sokat őrlődtem azon, amin valószínűleg mindenki más is átesik egyszer: miből vegyem meg azt a sok-sok szép dolgot, amit kinéztem magamnak?

Elkezdtem akciók és különféle ajánlatok után kutatni, hiszen nem csak a legdrágább boltokban találhat az ember szép dolgokat. Ti is észrevettétek, hogy egyre designosabb otthoni kiegészítőket, vagy akár komplett háztartási gépeket lehet már vásárolni az olyan üzletekben is, mint például a Lidl? Még mélyebbre ástam, és rátaláltam a lidl akciós újságokra. Az élelmiszereken túl, lényegében minden másra is ki lehet fogni a legjobb kedvezményeket. Istenem, mennyit spóroltam így végül! A puha takaró, amibe éppen burkolózom most is itt az erkélyen, onnan van. Passzol a nappali stílusához színében és mintájában. Jól kifogtam! A szokásostól eltérő, különösen stílusosan kinéző lábtörlőimet is a lidl akciós újságoknak köszönhetem. Apróságok tudom, de manapság ezekre fogékony az ember, ha a saját lakását szépítgetheti, és a vendégek is észre veszik az apró finomságokat.

Ha már itt tartunk: a konyhám tartalmával kapcsolatban is megnyugodtam végre. A lidl akciós újságok még több lehetőséget tartogattak számomra, mint először sejtettem.

Mindig is szerettem, ha van otthon finomság, amihez nyúlhatok, ha szomorú vagy épp boldog vagyok, vagy csak szimplán jól esne. Gondolok itt nassolni valóra és a főételekhez annyira illő kiegészítő ízekre egyaránt. Összegyűjtöttem hát a megfelelő akciókat és kuponokat, és elindultam „a nagy spórolós körutamra” a Lidl-be. Éljen, tele van a hűtőm!

Tudom, hogy kicsit több időt igényel, amíg kivárjuk, hogy a számunkra szükséges ajánlatok megjelenjenek, de most már tudom, hogy megéri. Itt ülök az erkélyen, hallgatom a cinegéket, és teljesen nyugodt vagyok, hiszen szép és stílusos a lakásom, finomságokkal teli a hűtőm, és tudom, hogy nemsokára újabb akciókkal lep majd meg a Lidl.