Egyedi póló tervezés elérhető közelségben

Sokan megfeledkeztek róla, de az egyedi póló tervezés is design kategóriának számít. Az emberek szeretnek megfeledkezni róla, mert nem egy busz oldalán látják viszont a tervezett grafikát, vagy egy óriásplakáton, hanem egy pólón. Pedig már csak azokkal is sokat dolgoztak, amelyeket az ilyen cégek a webshopjaikban árulnak. Hiszen azokat is megtervezte és elkészítette valaki, csak utána nagyobb számban árulják. De az, amikor egyedileg terveztetsz valamit, akár magadnak, akár ajándékba vagy valamilyen csoportnak, az összetartozás jeleként, az is tervezői munka, azzal is foglalkoznia kell valakinek, hogy igazán jól nézzen ki. A grafikusok a grafikáikat a felülethez igazítják, de soha nem a felület határozza meg a munka értékét, hanem maga az elkészített grafika.

Na de mit is tud egy ilyen cég, ami póló tervezés és más kisebb ajándéktárgyak készítésével foglalkozik. Vegyük példának a LolMarket nevű céget, aminek már a neve is utal rá, hogy rengeteg humoros terméket árulnak. De természetesen egy ilyen termék nem kell kötelezően humoros legyen; lehet romantikus, vagy hazafias, vagy bármilyen, amit egy ember magáról közölni szeretne. És éppen ezért jó, hogy egyedi póló tervezéssel foglalkoznak. Ha felveszed velük a kapcsolatot és elmondod, hogy körülbelül mit szeretnél ők segítenek neked: elkészítik a grafikát, ajánlanak hozzá megfelelő betűtípust. Ha például csak egy egyedi pólót szeretnél, akkor az is lehet, hogy még akkor elő tudják állítani azt, amíg még ott vagy. Nyilvánvalóan ez nagyobb szám esetén nem ilyen sebesen működik, de még így is garantálják a gyorsaságot.

Milyen pólókat árulnak ők, egyébként? Az előre tervezett kategóriák között nagyon sokfélét lehet találni. A nagyobb kategóriák a következő csoportokat fedik le: alkohol, explicit, család, feliratos, hobbi, film, magyaros, internet, legény- vagy leánybúcsú, munka, poén és páros pólók. Ez így első hallásra is nagyon sok mindent lefed, de mivel rengetegen vagyunk emberek és mind egyediek, ezért bárkinek támadhat olyan ötlete, amit nem talál meg a kínálatban. Ez nem is gond, hiszen ezért van lehetőség arra, hogy megoszd az elképzeléseidet és a grafikusok segítenek neked a megvalósításban a pólós üzletben. Egyébként nem csak pólókat lehet csináltatni, az üzleteikben más ajándéktárgyakra is nyomtatnak, például napszemüvegre vagy épp bögrékre. Jelen pillanatban például fut egy olyan akció, ami alapján, ha minimum két pólót vásárolsz, akkor adnak ajándékba egy napszemüveget. Szerintem elég jó üzlet. De máskor is szoktak akcióik lenni, nőnapkor például ajándék vászonszatyrot adtak. Az ilyen lehetőségekre érdemes figyelni, mert szép, design termékeket szerezhet az ember magának.

póló tervezés

Az online rendelt termékeket futárral küldik ki, néhány napon belül. A futárszolgálat díja tízezer forintos vásárlás fölött ingyenes, az alatt pedig 990 forint. Ha pedig nem jó a méret, vagy bármilyen más problémád van a pólóval, akkor 14 napig visszacserélheted. Bármilyen gondod lehet a pólóval, fontos tudni, hogy elállásnál nem kell megindokolnod az eladónak, hogy mi a gond. Ez a törvény azért van, mert az online vásárló személyek nem tudják olyan szinten megnézni és kipróbálni a terméket, mint azok, akik személyesen vásárolnak a boltokban. Természetesen, ha látható kárt okoztál a termékben, akkor már nem tudják visszavenni tőled a tizennégy napon belül sem, de ha ugyanolyan állapotban van, mint ahogyan megkaptad, akkor igen.

Szóval tiszteljétek a designerek munkáit és csináltassatok magatoknak egyedi tervezésű pólókat. Szuper viselet, szuper ajándék bárkinek.