Egy jó weboldal design mindent visz!

Topiwork

Azt senki sem vitatja, hogy egy jó design elengedhetetlen ahhoz, hogy egy weboldal sikeressé váljon. Főleg a mai világban, amikor már szinte mindenki online felületen keresgél termékek, szolgáltatások után. És az a helyzet, hogy az sem mindegy, hogy milyen a weboldal design-ja, arculata. Fontos, hogy igényes legyen, hiszen ez azt mutatja, hogy igenis lényeges számukra a megjelenés. Lehet ugyan azt mondani, hogy nem szabad a külső alapján ítélni, de hát valljuk be, amikor keresünk egy terméket vagy szolgáltatást és rátévedünk egy oldalra, akkor van az a bizonyos első benyomás, ami alapján eldöntjük, hogy maradunk-e az adott oldalon.

Ezzel speciel én is így vagyok. Ha valahol azt látom, hogy gagyi az oldal kinézete, akkor nagy valószínűséggel megyek is tovább. Így volt ez akkor is, amikor diákmunkát kerestem, és belebotlottam a Topiwork oldalába. Mindenekelőtt találni akartam egy normális iskolaszövetkezetet, ahol olyan diákmunkák közül válogathatok, amelyek a szakmámmal kapcsolatosak, illetve ahol igazolni tudják a szakmai gyakorlatomat is. Több ilyen szövetkezetnek is megnéztem a weboldalát, de egyiké sem fogott meg annyira, mint a Topiwork honlapja.

Könnyen, gyorsan minden fontos információt: Topiwork.hu

Amikor megnyitottam a Topiwork weboldalát, akkor már sejtettem, hogy igen, ezt az iskolaszövetkezetet kerestem. Már eleve a weboldal felülete is nagyon megtetszett. Nem volt túl gondolva, hanem egyszerű és átlátható volt a konstrukció. Én pont az ilyen jellegű weboldalakat szeretem. Ami pedig a Topiwork diákmunka kínálatát illeti, határozottan elégedett voltam a palettával. Az nagyon szimpatikus volt, hogy a Topiwork eleve olyan lehetőségeket igyekszik összegyűjteni a diákok számára, amiből akár hosszútávú munkakapcsolat is lehet. Elsősorban olyan álláshirdetéseik vannak, amelyek során a diákok a szakmájuknak megfelelő gyakorlatot szerezhetnek. Ezek a munkaadók a szakmai gyakorlatot is leigazolják, és sok esetben akár gyakorlati munkát is tudnak biztosítani a diákoknak az egyetem elvégzése után.

Mivel meglehetősen egyszerűen lehetett jelentkezni az állásra, ezért nem is haboztam sokáig. Leadtam a jelentkezésemet a legszimpatikusabb munkára, és ehhez első körben csak a nevemet és az elérhetőségeimet (e-mail cím, telefonszám) kellet megadnom, illetve az önéletrajzom feltöltésére volt még szükség. Ezután nem sokkal felvették velem a kapcsolatot, és sor került egy rövidebb beszélgetésre, hogy felmérjék, tényleg alkalmas vagyok-e a pozícióra. Ezt követően már csak az volt hátra, hogy maga a cég is megkeressen. Szerencsére, minden rendben volt szóval hamarosan munkába is állhatok!

Ha Te is keresel egy klassz diákmunkát, ami még a szakmádba is vág, akkor mindenképp a Topiwork.hu-n kezdd a keresést!