Egy dizájnos cipő nem minden esetben jó választás

Mindig is oda voltam a divatos dolgokért. Legyen szó ruháról, autóról, vagy épp a weboldalam megtervezéséről, a dizájn mindig is kiemelkedő szempont volt számomra.
Azonban ahogy telik az idő, rájöttem, hogy a dizájn nem mindig a legfontosabb dolog. Cipők terén ez kiemelten igaz. A sok, csodaszép cipellő viselése egy idő után kegyetlen lábfájdalmat okozott nekem, ami már akkor sem múlt el, ha épp kényelmesebb darabra váltottam.

A barátnőm javasolta, hogy próbáljam ki a talpmasszázst. Nem is rossz ötlet – gondoltam magamban -, így hát a Google-t hívtam segítségül, hogy kiderítsem, milyenek a talpmasszázs árak Budapesten.
Sok oldalt kidobott a kereső, de nekem a legszimpatikusabb a Karma Thai Masszázs Szalon oldala volt.
Letisztult, áttekinthető, és nagyon is dizájnos. Látszik, hogy adnak a minőségre. Az összkép és a részletek is nagyon tetszetősek voltak, valamint az oldal már alapból árasztott egy nyugodt hangulatot. Olyat, amilyet az ember masszázs közben érezni szeretne.

A szalon sokféle masszázsra ad lehetőséget: talpmasszázs, fejmasszázs, hátmasszázs, de akár teljes testmasszázst is kérhetünk, hogyha épp arra vágyunk.
A szolgáltatást képzett szakemberek végzik. Olyan masszőrök, akik hosszú évekig tanultak annak érdekében, hogy tökéletesen elsajátítsák a thai masszázs technikáját.
A talpmasszázsuk már a leírás alapján is nagyon szimpatikus volt. Megtudtam belőle, hogy semmi kirívó nincs abban, hogy mióta a lábam fáj, úgy érzem, hogy semmi sem a régi. A talpban rengeteg idegvégződés fut, így normális, hogyha nem tudunk koncentrálni, vagy épp jól aludni, hogyha itt nem megfelelő pontot ér nagymértékű nyomás.
El is határoztam ezek elolvasása után, hogy én bizony bejelentkezem egy időpontra. Két szalonjuk is van, az egyik pont itt van a közelemben.

Örömmel láttam, hogy online is lehet náluk időpontot foglalni. Szeretem az ilyen kényelmes, XXI. századi megoldásokat. Ki sem kell mozdulnom, nem kell felvennem a telefonkagylót, és máris el tudom intézni ezeket a dolgokat.

A közelebbi, Király utcai szalonba kerestem helyet. Könnyű volt kezelni a foglalórendszert, szinte gyerekjáték. 60 perces intervallumra foglaltam masszázst. Nagyon meglepett egyébként, amikor kilistázta az árakat az oldal, ugyanis nagyon kedvezőek voltak az összegek, köztük a talpmasszázs árak is.
2 nappal későbbre le is foglaltam az időpontot. Nem gondoltam, hogy ilyen keveset kellesz várnom. Több hetes várólistára számítottam, így ez is egy nagyszerű, kellemes meglepetés volt.

A masszázs napján izgatottan indultam a szalon felé. Könnyen odataláltam, még csak kocsival sem kellett mennem, annyira jó helyen van tömegközlekedés szempontjából.

A szalon csodaszép volt. Nyugalmat árasztott, így alig vártam, hogy belefogjunk.
A masszőr tényleg nagyon profi volt. Könnyedén el tudtam magam engedni, átadtam magam az élménynek. A 60 perc elteltével csak egyet sajnáltam: hogy vége lett a masszázsnak. Nagyon jól végezte a dolgát a hölgy, már kifele menet is éreztem a különbséget. A talpam nem fájt, minden lépés könnyebb volt.

A szalonnak visszatérő vendégévé váltam. Ez egy olyan masszázs szalon, ahol nem csak a dizájnra adnak, hanem a minőségre is. Kiváló ár-érték arányt képviselnek, soha nem voltam még jobb helyen. Azóta többféle masszázst is kipróbáltam. A legközelebbi a teljes testes masszázs lesz, amelyet kókuszolajjal végeznek. Már nagyon kíváncsi vagyok, de biztos vagyok benne, hogy ez még ezerszer jobb lesz, mint bármelyik! Természetesen 90 perces verziót kértem, biztos, ami biztos.