Dizájnos esküvőre selfie gép dukál

Amikor elkezdtem a design- és művészetmenedzsment mesterképzést, a design már régóta az életem része volt. Gyerekként, majd később tinédzserkoromban a rajzolás pusztán egy kedves hobbi volt számomra, később autodidakta módon kezdtem elsajátítani a grafikusi szakma alapjait, mellette egy webdesign képzésre is beiratkoztam.

Noha még sosem dolgoztam tartósan főállású grafikusként, kisebb projektekben részt vettem, valamint egyéb munkáimhoz is mindig jó kiegészítőül szolgált, hiszen a marketing területén kezdtem tevékenykedni.

Közben szerelmes lettem, tavaly óta pedig menyasszony is. Az esküvő szervezésének egyik előnye és egyben hátránya is, hogy sok dologhoz értek, mindenről van konkrét elképzelésem (koncepció, meghívó, dekor, teríték, smink, haj), viszont akkor is én szeretném ezeket a dolgokat megtervezni, megvalósítani, ha túlvállalom velük magam. A meghívón és az egyéb grafikai munkákon egyébként rendkívül sokat tudunk így spórolni, hiszen csak az anyagköltséggel kell számolni ilyen módon és konkrét ötletem is van már. Az este egyéb kiegészítőivel, programjaival kapcsolatban azonban gondban voltunk.

Ekkor találtunk rá az egyik legevidensebb keresőkifejezéssel, a “köszönőajándék esküvő” szavakkal egy nagyon menő dologra: selfie gép fotóautomata a lagzira! Bevallom őszintén, először nem is értettük pontosan a vőlegényemmel, miféle szerkezetről van szó, hiszen automatikusan a vásárokon és nyaralóövezetekben található fotófülkék jutottak eszünkbe, amik valljuk be, a nosztalgia-faktor miatt szintén elég vonzóak, viszont nem túl portábilisek és nagyon sok helyet foglalnak. Az oldal természetesen a segítségünkre volt információk terén. Megtudhattuk, hogy ez egy igazán modern eszköz, kisméretű, bármelyik sarokban elfér, és egy tükörreflexes kamerát és fotónyomtatót egyesít egy dobozba zárva.

Mivel mi és a társaságunk is szereti a kicsit elvontabb humort, már tervezgettük is magunk közt, milyen parókákból és álarcokból fognak tudni a fotózkodni vágyók az automata mellett válogatni. Szuper köszönőajándéknak gondoljuk, mert igazi emlék egy különleges napról, és minden részletében személyre szabható a végeredmény. Választhatunk akár olyan opciót, ahol a fotópapírra szöveg, logó, dátum, keret kerül, amivel szerintem élni fogunk, hiszen így még inkább passzintható az esküvő többi designeleméhez. Sőt, lehet hogy arra fogjuk kérni a násznépet, hogy lőjenek minden képből kettőt, egyet magunknak, egyet a vendégkönyvbe nekünk – szuper ötlet, nem? Valami mintás is fogunk majd igényelni, szintén az esküvő koncepciójához passzoló stílusban és színben. (A fehér háttér biztosított, a többit feláras szolgáltatásként van lehetőségünk kibérelni.)

A honlapon található információk, képek és videók alapján a gép használata nagyon egyszerű, érintőképernyővel kezelhető, emellett személyes asszisztenciát biztosítanak a használatához. Budapesten belülre és kívülre, akár vidékre is ki tudják szállítani a selfie gépet, ráadásul az összes fotót megkapjuk majd digitálisan is!

A selfie gép fotóautomata bérlés árairól egy táblázat segítségével tudunk tájékozódni a weboldalon. Bónusz, hogy a megadott árak hétköznapra, hétvégére és ünnepnapokra is egyaránt vonatkoznak, a szilveszter éjszakát leszámítva, amire egyéni díjszabás érvényes.

A főoldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével könnyedén kereshetjük fel őket a meglévő esküvői időponttal és paraméterekkel, így az ügyintézés is igazán gördülékeny. Mi is így tettünk, a szokásos név-email cím-telefonszám trió után a dátumot és a helyszín adatait kellett megadnunk, az utolsó rubrikában pedig az előbbieken felüli információkat tudjuk számukra eljuttatni.

Az oldalon szuper blogcikkeket is találunk, amik még inkább átadják a selfie gépes-esküvős életérzést. Még jobban megerősített az elképzelésünkben, hogy egy szuper vendégkönyv-emlékalbum lesz a legjobb döntés számunkra, amihez a megfelelő eszköz a selfie gép lesz!
Úgy gondoljuk, hogy ez egy igazán különleges köszönőajándék esküvőre. Szívből ajánljuk nektek is!