Designos webshop készítés egyszerűen!

Régóta játszadozom a gondolattal, hogy nyissak valami üzletet. Még mindig nem találtam ki, hogy pontosan mit is szeretnék. Leginkább viszont mégiscsak arra hajlok, hogy konyhabútorokat értékesítsek, mivel asztalos a szakmám és ehhez értek a legjobban.

Lassan kezd összeállni egy kép a fejemben, hogy mit és hogyan csináljak az üzletindítással kapcsolatban. Amire most nagyon rákattantam, az a webshop készítés témája. Elkezdtem nézegetni már számomra ismert webshopokat, hogy össze tudjam szedni, én milyet is akarok. Egy biztos volt, egy igazán designos webshopot szeretnék. Ennek kivitelezőjeként egyetlen cég jöhetett szóba, ez pedig nem más, mint a grentmedia.hu.

Komoly szempontrendszert állítottam össze, aminek úgy gondoltam, meg lehet felelni. Miután elkezdtem végigmenni a listámon, ez a cég minden elvárásomnak eleget tett. Ahogy a honlapjukon is látszik, kivételes szakértelemmel végzik a munkájukat, ami azért valljuk be, sajnos ritka.

Mivel üzletágnak a konyhabútort választottam, így egészen konkrét elképzeléseim voltak a leendő webshopom designjával kapcsolatban. Szerettem volna, ha kicsit modernebb, de mégis „konyha” beütése lenne. A háttérnél munkalapra gondoltam és a kattintható füleknél pedig konyhabútor fiókokra, amik kinyílnak, ha az ember az egeret odairányítja.

Amikor a referenciákat bújtam a honlapon, láttam, hogy az összesnél más és más, egyedi design van. Úgy vettem észre, hogy valóban teljesen személyre szabott webshopok vannak, még a sablonok között is teljesen a sajátunkra tudjuk igazítani az egészet.

Végeredményként úgy döntöttem, hogy felveszem velük a kapcsolatot és meglátjuk, mi sül ki belőle!