Design fürdőszobához profi vízvezeték szerelő dukál

Új fürdőt csináltattam, hiszen amikor beköltöztem a lakásomba, a fürdőszoba volt a legrosszabb állapotban. Úgy gondoltam, hogy ez nem maradhat így, és nő létemre, nem fogok egy 30 éves kopott, leesett csempés fürdőben tisztálkodni. Ki is néztem, hogy milyen színvilágban, és formavilágban képzelem el az új fürdőben, jó, hogy tudtam úgy is gondolkodni, hogy nekem tetsszen, hogy az én ízlésemet tükrözze, mert ez fontos, hogy modern és letisztult legyen a fürdő. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között tud az ember tisztálkodni, a design és a praktikum is nagyon fontos a fürdő tekintetében.
Ehhez a projekthez kerestem olyan szakembert, aki némileg nagyobb rálátással rendelkezik, részt vett már fürdők felújításában, nem kértem a vízvezeték szerelőtől sokat, csak némi átcsövezést, és, hogy a mosdó, zuhany is külön – külön használható legyen. Ezt kellett annak a szakembernek megoldania, akit az interneten találtam. Igen az interneten, hiszen ismeretségi körömben nemigazán akadtak szerelők, sőt olyan sem, akinek lenne jól kipróbált szakembere. Ezért rá is mentem arra, hogy az internet ad majd egy jó szakit. És mivel bizodalmam volt, ezért meg is adatott, hogy találjak egyet.
Teljesen véletlenül beírtam, hogy mit szeretnék vízszerelő budapest kategóriában, és láttam csodát, kiadott egy nagyon komoly oldalt.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire profi oldalt tudok találni, hiszen minden hasznos információ fel volt tüntetve, ahhoz, hogy elegendő információhoz jussak, ahhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy felkeresem őket telefonon vagy sem. Itt tudtam meg, hogy ez a nagyszerű csapat mivel is foglalkozik, tehát vízvezeték szerelés, ez teljes mértékben nekem megfelelő tevékenységi kör, WC szerelés, kádfelújítás csere, bojler, csaptelep szerelés. Mind mind olyan tevékenység, ami nekem szükséges a mostani felújítási projektemhez. Annyira részletesen le van írva az oldalukon, hogy szinte elvesztem az új információk tömkelegében, de jó is volt látni, hogy mennyire profik, és gondolnak arra a szakik, hogy egy egyszerű ember nem mindig van képben a vízvezeték szereléssel, mint olyannal. Tehát megéri az nekik, hogy ennyire részletesen kifejtsék, ezzel tájékoztatást nyújtanak az érdeklődők felé, hogy mikkel foglalkoznak. Engem teljesen meggyőztek a leírások alapján, hiszen teljes mértékben olyan profizmusról árulkodtak a leírtak, hogy nekem ilyen profi csapatra van szükségem. Tehát mindazokra tekintettel, amit olvastam, hogy nagyon gyorsan ki is tudnak érkezni, és még profik is, akik 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, nekem ennél több nem is kellett.

vízszerelő budapest

Ők vízszerelő budapest kategóriában számomra a leírtak alapján nagyon meggyőzőek, ezt fel is kerestem őket telefonon. A telefonbeszélgetés alkalmával, nagyon sok új információhoz jutottam, kedves segítőkész közreműködés eredményeképpen, egyeztetni is tudtunk egy időpontot. Nagyon gyorsan ki tudtak érkezni, egy előzetes felmérést követően, a szakember nekilátott a munkálatoknak, nagyon profin, szakszerűen végezte. Látszott, hogy ténylegesen nem ez az első ilyen projektje. Amihez nyúlt abból csak előrevezető eredmény lett, így nagyon gyorsan is haladt, aminek én nagyon örültem. Az, hogy gyorsan megtaláltam ezt céget, és a szakembere zseniálisan dolgozott, nagy örömmel töltött el. Nem hittem volna, hogy abból a fürdőből ilyen gyorsan egy kis nyugalmi oázis lesz. A szerelővel nagyon jól lehetett együttműködni, építőek voltak az ötletei. Már a barátnőimnek is ajánlottam őket, hogy ha szükségük van ilyesfajta szolgáltatásra, akkor bátran keressék fel őket, hiszen gyorsan kiszállnak, és fantasztikusan dolgoznak.