Az acél az új design alapja

plazmavágás

Már egészen kicsi koromban elhatároztam, hogy egy nap designer szeretnék lenni. Kifejezetten szerencsésnek érzem magamat, amiért mára ez az álmom valóra válhatott.

Jelenleg a saját designer cégemet vezetem, ahol nemrég fogtunk hozzá egy új projekthez. Ülőbútorokat készítünk az egyik ügyfelünknek, aki az acélt választotta alapanyagként.

Úgy érzem, hogy a csapatunk készen áll a tervezői feladatok elvégzésére, azonban az ülőbútorok végső megalkotásához külső segítséget is igénybe kell vennünk, leginkább alapanyagok és építőelemek terén.

Itt jön képbe az acelpartner.hu – a cég, amely többek között lángvágással, felülettisztítással, élletöréssel és plazmavágással is foglalkozik. Ezek a szolgáltatások bárki számára hasznosnak bizonyulhatnak, akinek acélra van szüksége a munkája során.

Az acelpartner.hu weboldalán rengeteg információval gazdagodtam a munkájukat illetően, ami segített megérteni, hogy pontosan hogyan is készülnek azok a meghatározott méretű acéldarabok, amelyeket megrendelek.

Megtudtam például, hogy a plazmavágás egy olyan technológia, amely során erősen ötvözött acélokat, illetve szénacélokat vágnak. Ezesetben 1-60 mm vastagsággal és 3.000 x 12.500 mm táblamérettel kell számolnunk. Ezzel a módszerrel van lehetőség továbbá utólagos gyökölésre is. Az acelpartner.hu a plazmavágást 3D finomsugár plazmavágóval végzi, éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény minőségi lesz.

Mivel az Acélpartner Kft. több mint húsz évnyi tapasztalatot tudhat magáénak az acélvágás terén, úgy gondolom, hogy mindenki teljes bizalommal építhet a cég szakértelmére. Emellett elmondható róluk az is, hogy a legjobb gépekkel dolgoznak, ami kiemeli őket versenytársaik közül.

Minden érdeklődőnek csak javasolni tudom, hogy vegye fel a kapcsolatot az acelpartner.hu csapatával, és 1-2 héten belül már kézhez is tudják kapni rendelésüket!