A vendéglátás és a design

Mikor egy éttermet megtervezünk fontos, hogy ne csak a gyakorlatias és funkcionális elemeket vegyük figyelembe. Jó persze a lényeg az, hogy a vendégnek minden a rendelkezésére álljon, hogy fogyaszthasson, de azért ennyire nem lehet erre egyszerűen tekinteni. Az, hogy egy vendéglő szép dizájnnal és kinézettel rendelkezik, legalább annyira fontos.

Miért?

Egyrészt azért, mert a design vevőcsalogató hatással bírhat. Egy jól elhelyezett világítás, vagy egy jól kialakított önkiszolgáló pult csodákat művelhet. Másrészt pedig a kellemesen kialakított design hozzájárul ahhoz, hogy a vendég jól érezze magát az ott eltöltött ideje alatt és a későbbiekben visszatérjen. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos étteremláncok esetében a design, mint arculatot kialakító elem is fontos szerepet kap, így mondhatni márkamegjelölő hatással is bír.

Mikor egy étterem tulajdonos vagy vezető hozzálát a vendéglője berendezéseinek az összeállításába, a fentiekkel is tisztában kell lennie. Nagyon fontos, hogy a megfelelő forgalmazót válassza ki, aki biztosítani tudja a fenti követelményeket teljesítő termékeket.

Az rdelaer pontosan egy olyan forgalmazó, ami képes helytállni ezekkel a kihívásokkal szemben. Termékei főprofilja az, hogy különböző vendéglők, éttermek vagy gyorsbüfék számára biztosítsa a működésükhöz szükséges berendezéseket és eszközöket. Ezek a termékek magas minőséget képviselnek, így a munkafolyamatok hatékonyan végezhetők velük. Ezen felül a különböző szabályzatoknak is megfelelnek.

Szintén nem mehetünk el amellett, hogy rendelkeznek olyan berendezésekkel és eszközökkel, melyek a vendégtérben helyezkednek el. Tehát ezeknek a termékeknek az esetében a design kialakítása az egyik elsődleges szempont, hiszen ezeket a vendégek is látják. Itt találhatunk olyan berendezéseket, melyek ennek a követelménynek is megfelelnek.

Az egyik tipikusan olyan berendezés, ami a vendégtérben helyezkedik el, az a fagylaltpult, ezért nem nézhet ki akárhogy. Az oldalon találtam egy olyan használt pultot, aminek a kialakítása a régi, klasszikus fagylaltpultokat idézi. A terméket ezért is hívják nosztalgia fagylaltpultnak, ami 22 tégellyel rendelkezik, így kifejezetten sok féle ízű fagylaltot tárolhatunk benne. Maga a nosztalgikus kialakítás egy design elemnek is tekinthető, de a pulton egy felirat is található, ami tovább fokozza ezt a hatást.

Az egyik személyes kedvencem az rdelaer oldaláról a spagetti fagylaltkészítő gép. Ebből két változatot is találtam. A lényegük, hogy a fagylaltot átnyomják egy spagetti formán, így a fagylalt úgy fog kinézni min egy spagetti. Ez a fagylaltnak egy olyan dizájnt és megjelenést kölcsönöz, amit sok vendég, főleg a gyerekek, imádnak. Egy fagylaltozónak egy ilyen berendezés használata szinte kötelező, de más profillal rendelkező vendéglátóknak is érdemes lehet elgondolkodni rajta.

rdealer

Az egyik legerősebb termék design értékkel bíró termék, amit itt találtam az a fagylalt reklám. Itt egy 120 cm magas csavart fagylaltot ábrázoló díszről beszélhetünk. Ez egy minőségi olasz gyártmány, aminek a gyártásához erős üvegszálas anyagot használtak fel. A termékhez tartozik egy fali akasztó is, így azt könnyen ki tudjuk helyezni bárhova. Ez a dísz vonzza a tekinteteket, így ha azt jó helyre tesszük ki, erős vevőcsalogató funkcióval fog rendelkezni. Egy ilyen dekoráció beszerzése könnyedén előnyhöz juttathat minket a konkurenciával szemben.

A weboldalra jellemző, hogy a különböző termékekhez kiváló képek és termékleírások is társulnak, így könnyedén megszerezhetünk minden információt a számunkra érdekes berendezésekről és eszközökről.

A termékek szállítását is elvégzik itt a számunkra, ha szeretnénk, de erről mi magunk is gondoskodhatunk, ha az szimpatikusabb.