A szarkalábak nem designosak idősebb korban sem

Néhány barátnőimmel olvasó klubba járunk. Nagyon kellemes elfoglaltság a mi korunkban. A gyerekek már kirepültek és ez a klub lehetőséget ad arra, hogy hetente összejöjjünk, könyvekről és persze minden másról beszélgessünk. Egyik nap nagyon esett az eső és beültünk egy teára a klub után. Egyik barátnőnk nagyon ki volt virulva és úgy tűnt mintha egészen megfiatalodott volna.

Rögtön kifaggattuk és elárulta, hogy megismerkedett valakivel és már találkoztak néhányszor. Tetszeni akar neki és elkezdett keresgélni, hogyan is frissíthetné fel külsejét. Elment a fodrászhoz, kozmetikushoz és ő ajánlott neki az instantense.hu weboldalt, a szarkalábak eltüntetésére. Persze mind felugrottunk örömünkben és követeltük tőle az oldal címét.

Miért alakul ki

Persze szó nélkül oda is adta és azonnal rákerestem, amikor hazaértem. Megnyugtató volt számomra, hogy a szarkalábak problémája nem csak engem zavar. Az oldalon nagyon részletes leírás található arról, hogy miért is alakulnak ki a szem alatti ráncok. Kollagén, hialuronsav mind lassacskán ürülnek ki a szervezetből és a belsőbb bőrrétegek is veszítenek zsírtartalmukból. De vajon miért is történik mindez?

szarkalábak

Az UV sugárzás is nagyban befolyásolja valamint fokozza a kollagén lebomlását a bőrben. Ezért főként azok a testrészek kezdenek öregedni gyorsabban, amelyek többször vannak kitéve napsugárzásnak. A dohányzás szintén hozzájárul a szarkalábak kialakulásában. Ennek oka szintén az, hogy az elasztint és a kollagént is pusztítják a dohányból származó káros anyagok.

Idősebb korban különböző mimikai ráncok is elmélyülhetnek az arcon. Ezek lehetnek mosolygástól, boldogságtól viszont stressztől is. Különböző helyzetek különböző hatást váltanak ki az emberekből és ennek hatására az oxigén ellátás is csökken a testben mely szintén a bőr öregedését segíti elő.

Mit lehet tenni

Szerencsére már van megoldás a szarkalábak ellen és ez nem más mint Instantense Plus emelő hatású szérum. Rengeteg pozitív vélemény van az oldalon elégedett vásárlóktól. Ami szuper jó, az a nagyon gyors kiszállítás, hiszen már egy napon belül megérkezhet a termék. Nem kell aggódni, mert harminc napos pénzvisszafizetési jár mindenkinek, ezért ha mégsem lennél megelégedve, akkor még mindig nincs késő visszaküldeni.

Amikor megrendeltem, örömmel vettem észre, hogy valóban már az első használat után láttam eredményt és szinte megfiatalodtam. Nagyon tetszett, hogy a termék 60 napra elegendő mennyiséget ad, nem úgy mint azok a termékminta szerű kiszerelések, amiket régebben vásároltam. A véleményeknél olvastam azt is, hogy nem okozott semmilyen irritációt egy érzékeny bőrű hölgynek és ez nagyon megnyugtató volt, mert én magam is hasonló problémával küzdöttem eddig.

A gyakori kérdések fül alatt is rengeteg információt lehet megtalálni anélkül, hogy valaki folyton az ügyfélszolgálatot hívja. Természetesen azonnal csatlakoztam a klubhoz is, hogy azonnal értesítést kapjak az újdonságokról és kedvezményekről. Szerencsére ez semmi kötelezettséggel sem jár és bármikor lemondható. Természetesen ha ezen felül bármilyen kérdésünk van e-mailben vagy telefonon kapcsolatba léphetünk a Laumar csapatával.

A következő könyvklub alkalmával kiderült, hogy minden barátnőnk megrendelte a terméket a szarkalábak eltüntetésére és nagyon elégedettek voltunk. Valóban sokkal fiatalabbnak éreztük magunkat és ez kihatással volt mindennapi életünkre is. Sokkal magabiztosabban és mosolygósabban ébredtünk és töltöttük mindennapjainkat. Szinte hihetetlen, hogy mire képes egy kis szérum valamint, hogy mi magunk is mennyi mindent tehetünk egy kis odafigyeléssel annak érdekében, hogy megőrizzük bőrünk fiatalságát.