A siker egészség nélkül csak félsiker

A nővérem grafikus. Rengeteg tanulással, munkával és kitartással jutott el oda, hogy ezt elmondhassa magáról és az egész család végtelenül büszke rá. Jelenleg egy belsőépítész irodában dolgozik, ahol egyre nagyobb projekteket bíznak rá, és bár diákmunkásként kezdte a pályafutását, mostanra a csapat nélkülözhetetlen tagjává vált. 

Emellett a komoly munka mellett mellékprojektekkel is foglalkozik, mert a grafika és design tényleg a szenvedélye. Egyik legnagyobb alkotása egy gyönyörűen megalkotott gyerekkönyv, ami egy gonosz boszorkány történetét meséli el, aki a gyerekek kedvéért jóvá változik. A mesét egyébként a nagypapám írta, és gyerekkorunkban minden este felolvasott belőle részleteket, ezért óriási dolog volt egy gyönyörűen megrajzolt mesekönyvben látni a történetet.

Ez a rengeteg munka és tanulás azonban az étkezés elhanyagolásával is járt, kissé megromlott az egészsége, és meg is hízott. Mikor úgy döntött, jobban oda fog figyelni magára, egy, a témában jártas barátnője a biocity.hu webshopot ajánlotta neki. Ez egy olyan szaküzlet, ahol mindenféle egészséges élelmiszer megtalálható. Vannak különböző vitaminok, kiváló minőségű étrend-kiegészítők, ízletes alapanyagok és isteni receptek alapján elkészített készételek is. 

biocity.hu

A webshop nem csak ellenállhatatlan kínálatával hódítja meg a vevők szívét. Kényelmes kialakítással és hasznos szolgáltatásokkal nyűgözi le az egészséges életmód rajongóit. Azok a vásárlók, akik 6.900 Ft feletti értékben vásárolnak, ingyenes szállítást kapnak jutalmul. Ha esetleg nem jön be a vásárolt cucc, 30 napig ingyenesen visszavihető. Az internetes fizetést pedig biztonságosan folytathatjuk, mert az oldal SSL tokeneket használ, melyek titkosítják az adatokat a szerver és felhasználó között. 

A kérdéseinket a jobb alsó sarokban található chat panelnek köszönhetően azonnal feltehetjük, és biztosak lehetünk benne, hogy a magas szakértelemmel rendelkező alkalmazottak gyorsan, és segítőkészen fognak válaszolni. 

A biocity.hu egy speciális jutalomrendszert is létrehozott. A regisztrált felhasználók jutalmakat kaphatnak a vásárlások után. Ezek jóváírások formájában realizálódnak. 10.000 Ft vásárlás után 0,5% jóváírás jár, 15.000 Ft felett 1%, 25.000 Ft felett pedig 2%. Az olyanok számára, akik nagy mennyiségben vásárolnak, ez komoly megtakarítást jelenthet. Azért is jár jóváírás, ha ajánlunk valakit. Az ajánló 5%-ot kap az ajánlott első vásárlásának az összegéből, az ajánlott pedig 10%-ot. 

A Biocity a jutalomrendszer mellett komoly akciókkal is várja az érdeklődőket. Az “akciók” menüpontra kattintva 143 akciós terméket listáz az oldal és ezek között olyan is van, amely 49%-kal olcsóbb az eredeti árnál. Ez mondjuk pont egy extrém leárazás, a legtöbb termék 10-20% kedvezménnyel kapható. A sima akciók mellett van az oldalon egy úgynevezett “okos hét” program is. Ennek keretein belül a staff összegyűjti a vevők kedvenc márkáit, és azokat adja akciós áron. 

Ha fontos neked, hogy jó áron vásárolj jó minőségű bio élelmiszereket, és tisztítószereket egy megbízható forgalmazótól, akkor a Biocity a te üzleted.