A Hunnia Kristály designja kifogásolhatatlan

Sokszor szoktam azon gondolkozni, hogy mennyire fontos a megjelenés. Gyerekként az életnek ezt az aspektusát legszívesebben teljesen ignoráltam volna. Most azonban már, hogy felnőttem, értékelni tudom, hogy kis részletek segítségével milyen óriási hatást lehet elérni. Elsőként kezdjünk egy olyan design-nal, ami nem a szó szoros értelmében kapcsolódik ehhez a kifejezéshez.

Ez pedig az, hogy mi miként öltözködünk. Az öltözködés egy nagyon furcsa dolog, ha egy picit jobban belegondol az ember. Abszolút egy emberi kreálmány és mégis, fizikailag jobban tudjuk érezni magunkat, ha a megfelelő ruhákat hordjuk. Ehhez talán a leginkább az járul hozzá, hogy mindenkinek van egy ideális képe saját magáról és a személyiségéről. Ezt a személyiséget szeretnénk minél több ponton megmutatni és megerősíteni. A ruházkodás pedig ebben segít nekünk.

Nem gondolom azt, hogy a ruha alapján érdemes ítélkezni, mivel ennek semmi értelme nincsen. Viszont, attól függően, hogy mennyi pénzünk van, jó, hogy ha odafigyelünk a megjelenésünkre. Nem kell másoknak megfelelnünk, egyszerűen csak találjuk meg a saját stílusunkat. Mivel őszintén, jobb furcsának kinézni, mint tényleg csak egynek lenni a nagy tömegből.

A design kapcsán azonban az életnek más területei is eszünkbe juthatnak. Az információk által uralt világunkban már nagyon nehéz kitűnni. Ezért is nagyon fontos a megjelenés. Sokáig úgy voltam vele, hogy ha mondjuk elkészítek egy művészeti terméket, akkor nem számít, miként prezentálom. A tartalma a lényeg és annak kell elnyernie az emberek tetszését. Most már azonban látom, hogy ez mennyire egy naiv gondolat volt. Egy ideális világban talán tényleg így lenne, nekünk azonban szembe kell néznünk a valósággal.

És őszintén, nem kell, hogy ez rossz legyen. Elég megkérdezni pár szakértőt és máris rá fogunk érezni arra, hogy milyen kis döntések segítségével tudjuk megragadni az esetleges érdeklődők figyelmét. Tényleg talán ez a legnagyobb tanácsom. Mivel én is rengeteget szenvedtem, mikor a saját intuíciómra és design megérzéseimre hallgattam.

A Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldalát is egy barátom javaslatára találtam meg. Most már lassan fél éve, hogy megnyitottam a saját éttermemet. Továbbra is azt érzem, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése, viszont természetesen, mint mindennel, az étteremmel kapcsolatban is rengeteg probléma jött fel az utóbbi időben. A fő gondom az volt, hogy nem találtam egy olyan nagykereskedést, ahol megbízható minőségű termékeket tudtam volna rendelni, ráadásul nem horror áron. Az egyik barátom azonban azt mondta, hogy nézzek utána az interneten.

Az első helyen, a már korábban említett Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldalát adta ki. A helyezés már alapból egészen meg tudott nyerni, viszont mikor a barátomtól is azt hallottam, hogy bizony ez a cég nála is bevált, tudtam, hogy ez lesz az ideális választás. De ha csak vakon léptem volna be az oldalra, minden előismeret nélkül, akkor is hamar elnyerte volna a tetszésemet.

Ez annak köszönhető, hogy az oldal designja fantasztikus volt. A beszámolóm első részében amúgy is arról beszéltem, hogy mennyire fontos az első benyomás. A Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldala pedig kiváló példa volt arra, hogy miként lehet úgy elkészíteni egy szép arculatot, hogy az közben ne terhelje túl az esetleges vásárlót.

A legjobban annak örültem, hogy nem ugrottak az arcomba reklámok. Ez azonban a kisebb gond lett volna. Az utóbbi időben észrevettem egy tendenciát bizonyos oldalaknál. Ez pedig nem más, minthogy az első belépés alkalmával ránk akarnak sózni valami kedvezményes kupont. Ez egy eléggé olcsó taktika és a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldala nem is élt ilyen gyenge módszerekkel. Ők a termékeik és a szolgáltatásuk minőségével próbáltak meggyőzni minket.

De mit is lehet kapni a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldalán? Ahogy azt a nevéből is sejteni lehet, ez egy nagykereskedés, mindenféle vendéglátóipari egység számára. Szerintem ritkán gondolunk bele, hogy egy étterembe miként kerülnek azok a megszokott eszközök, amiket minden egyes alkalommal használunk. Amikor megalapítottam a saját helyemet, én is teljesen le voltam döbbenve, hogy idáig mennyi mindennek nem voltam tudatában.

A Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés nagyon könnyűvé teszi számunkra a rendelést. Mikor belépünk a főoldalra, azonnal ki tudjuk választani, hogy milyen vendéglátós szektorban dolgozunk. Van azonban egy olyan kategória, amire mindig érdemes ránézni és kicsit különbözik a többitől. Ez pedig az „akciók” kiírás. Nem számít, hogy éppen mit akarok rendelni, ezt a részleget általában meg szoktam nézni, hátha van valami, amit már régóta be akartam szerezni, csak túl drágának találtam.

Mivel éttermem van, ezért az ehhez tartozó részleget választottam ki. Korábban, mikor nagykereskedésben jártam, mindig az a negatív tapasztalatom volt, hogy elvesztem az óriási választékban. A Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés csapata pedig tudja, hogy ez mennyire egy valós veszély, különösen, ha ilyen nagy mennyiségben rendelünk. Ezért az étterem kategórián belül is több alkategória érhető el. Így biztosan csak azokat a termékeket fogjuk látni, amik minket érdekelnek.

Nekem jelenleg főleg evőeszközökre lett volna szükségem, úgyhogy kiválasztottam az ehhez tartozó képet. Kellemes meglepetés volt, hogy a részleghez volt egy kis magyarázat is fűzve. Az internettel talán az egyik legnagyobb baj, hogy sokszor nem látjuk, hogy mit fogunk rendelni. A Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldala azonban ezt a problémát is orvosolta. Ebből a kis leírásból megtudhattam, hogy a tőlük rendelhető evőeszközök mennyire minőségiek.

Most már csak az árakra voltam kíváncsi. Mert lehet bármilyen szép és könnyen kezelhető az oldal, végül ez fogja eldönteni, hogy őket fogom-e a választani. És megnyugtathatok mindenkit, a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldalán az árakra sem lehet panasz. Elképesztő volt találni egy olyan helyet, ami ennyi pozitív tulajdonságot egyesít magában. Az evőeszközök széles választékában pedig nagyszerű volt kutatni.

Az utolsó lépés maradt ezután hátra, ez pedig a végső próbája volt a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés által biztosított szolgáltatásnak. Ez pedig a rendelés menete volt. Őszintén, ebben sem fogtok semmi kifogásolhatót találni. Alapjáraton, ha megtetszik egy bizonyos termék, akkor elég csak behelyeznünk a kosárba. Ha kicsit jobban akarunk tájékozódni arról, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik, akkor csak a részletek gombra kell kattintani és rögtön utána olvashatunk.

Ezután pedig szinte csukott szemmel is el tudjuk végezni a rendelést. Meg kell adni a szállítási címet, illetve azt, hogy miként szeretnénk fizetni. A kiszállítás gyors és a termékek pont olyan minőségiek, mint azt a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés oldalán állították. Minden egyes étteremnek ajánlom őket, mivel nagyban megkönnyítették az életemet és már el sem tudnám képzelni máshogy az éttermi eszközök beszerzését.