A fürdőszoba csempe kiválasztásában többé nem vagy egyedül

Mára már köztudott tény, hogy az emberi szervezet hétévente teljesen megújítja önmagát. A csontok kemény szöveteitől kezdve, egészen a legapróbb molekulájáig teljesen kicseréli a sejteket. Hét év rengeteg időnek számít egy ember életében, a mászni sem tudó csecsemő ennyi idő alatt első osztályos diákká cseperedik. Ennyi idő alatt akár az egész gondolkodásmódunk megváltozhat, az ízlésünkről nem is beszélve. Legyen szó arról, hogy manapság már teljesen más ételeket eszem szívesen, mint mondjuk 2012-ben, egészen odáig, hogy a ruhatáram is teljesen átalakítottam.

Értelemszerűen az ember megpróbálja a környezetét is a saját ízlésére formálni. A kamaszok szeretik poszterekkel a sajátjukká tenni a személyes terüket, és minél nagyobbak leszünk, annál inkább szeretjük átalakítani a teljes lakókörnyezetünk: időnként kicseréljük a bútoraink, felújítjuk az egész lakásunk. Ahogyan a szervezetünk cseréli ki a sejtjeit, mi lecseréljük a bútoraink, átszínezzük az otthonunk falait. A lakásnak fontos és kényes pontja a fürdőszoba. Számomra mindig is a legnehezebb részét képezte a lakásátalakításnak ez a helység. Valahogy  konszenzusra is nehezebb jutni a családdal ez ügyben, tekintve, hogy a fürdőszoba csempe viszonylag nehezebben cserélhető, mint egy dohányzóasztal vagy egy függöny, nálunk mindig nagy csatározások folytak kád vs. zuhanykabin témakörben.

Gondolom, egyértelmű, hogy épp lakásátalakításra készülünk. Gondolom, az is egyértelmű, hogy eléggé elakadtunk a fürdőszoba csempe kiválasztásánál. A lányom azonban szerencsére az a típusú ember, aki számára amint akad egy probléma, azonnal elkezd valamiféle optimális megoldást keresni, és mivel eléggé mai gyerek, szinte mindig, perceken belül talál is valamit az interneten. Némi kutakodás után akadt rá a Fürdőszoba Ötletek weboldalra, ahol néhány kattintás az ára csupán, hogy az igényeket összevetve profik segítségét kérjük fürdőszobánk kialakításához. Nem is kell a saját fejünk után menni, a kezdőoldalon ugyanis részletes listát kapunk arról, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha az ember ezt a helyiséget tervezi épp a lakásában, házában. Aztán egyéb dolgunk sincs, mint ezeket az igényeket összegezni számukra, majd egyetlen kattintással elküldeni az e-mail-címünk mellékelve, hogy aztán rövid időn belül előállhassanak olyan koncepcióval, ami mindenkinek megfelel. Ráadásul rendkívül sok hasznos információ található a weboldalon azt illetően, hogy egyáltalán milyen dolgokra kell figyelni ilyenkor, én például magamtól sosem jöttem volna rá, hogy milyen sorrendben érdemes átgondolni, miből milyet szeretne az ember a fürdőszobájába. Szerencsére még ebben is megoldást nyújtott ez a weboldal.

Fürdőszoba tervezésnél mindenképp megéri a segítségük kérni, egészen biztosan előrukkolnak majd egy olyan megoldással, ami az egész család tetszését elnyeri majd.

Így már teljesen biztosan nyugodt kedélyekkel vághatunk bele a lakásfelújításba, és izgatottan várhatjuk az eredményt és otthonunk új arculatát!