A design mellett figyeljünk a készülék állapotára is

Sokak számára a külső sokkal többet számít, mint bármi más. Éppen ezért, amikor készüléket vásárolnak, akkor is a design az első, nem pedig a technikai háttér. A lényeg, hogy jól nézzen ki és mindenkinek tetsszen. Azonban egy telefon, laptop vagy tablet ennél sokkal több.

Sőt, nem csak a készülékek esetében igaz ez. Ha emberekről van szó, akkor is nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a belső sokkal értékesebb, mint a külső.

Ugyan fontos a kinézet és a design, azonban koránt sem a legfontosabb szerintem.

Nagyon sokat számít az, hogy milyen tudással rendelkezik, illetve hogy milyen állapotban van. Amikor a telefonomnak valamilyen gondja adódik, akkor én mindig el szoktam vinni szervizbe. Szerencsére ilyen nincsen gyakran, viszont a múltkor mégis kellett keresnem egy kijelző specialistát.

Nem volt egyszerű dolgom ezzel kapcsolatban, hiszen korábban nem volt szükségem ilyen szolgáltatásra. Azonban az Alleban találtam egy nagyon jó boltot. Az LCD Fix csapata gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgozik. Ugyan még csak egyszer vittem hozzájuk a telefonomat megjavíttatani, de biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is szükségem lesz ilyen szolgáltatásra, akkor őket fogom megkeresni.

Mi ennek az oka?

Bejelentkezés nélkül lehet hozzájuk menni. Ennek köszönhetően, ha napközben megsérül a telefon kijelzője, akkor még aznap nyugodtan beviheted hozzájuk.

Már nagy tapasztalattal rendelkeznek a kijelző cserék terén, ezért gyorsan és precízen dolgoznak. Ennek hála akár 1 órán belül már kész is a készüléked javítása.

Ha őket választod, akkor nem kell napokat, akár heteket várnod arra, hogy a készüléked újra a régi legyen és tudd használni. Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az ügyfeleik maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásaikkal.

Az LCD Fix az ügyfeleik igényeit helyezik az előtérbe. Így, ha igénybe veszed valamelyik szolgáltatásukat, akkor szerintem te is maximálisan elégedett leszel velük.

Amennyiben plusz kedvezményekben is szeretnél részesülni, akkor nem kell mást tenned, mint a honlapon megadni az e-mail címedet. Ha tartozékot szeretnél vásárolni még kedvezőbb áron, akkor ezek után már megteheted. Online és az üzletben is fel lehet használni ezt a kedvezményt, ezért ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor mindenképp add meg az e-mail címedet, hogy véletlenül se maradj le róla.

Ha Samsung szervizre van szükséged, de nem ragaszkodsz a márkaszervizekhez, akkor látogass el az LCD Fix boltjába. Mivel márkafüggetlen szervizként működnek, ezért lehet akármilyen készüléked, ők pontosan tudni fogják, hogy hogyan javítsák meg.

Amennyiben a Samsung szerviz csak hosszú határidővel tudja vállalni a szervizelést, akkor az LCD Fix gyorsszervizt érdemes lehet fontolóra venni.

Samsung szerviz

Adatvesztés nélkül javítják meg a készülékeket, ezért ha őket választod, akkor biztosan minden a legnagyobb rendben lesz a telefonoddal a szervizelést követően.

Ha valamilyen plusz szolgáltatásra lenne szükséged, mert a kijelző csere éppen nem aktuális, akkor a következők közül tudsz választani: biztosítási ügyintézéshez árajánlat készítése, törött és hibás készülékek eladása, felújított készülék értékesítésre, céges készülék flották javítása és védelme.

Legyen minden készüléked kifogástalan állapotban, hogy a legjobbat tudják nyújtani számodra minden helyzetben. Ezt az állapotot az LCD Fix csapata biztosítja számodra, ezért ha valamilyen szervizelésre szorul a készüléked, akkor ne habozz és keresd fel őket minél előbb!

Szerintem csalódást neked sem fognak okozni. Tégy egy próbát velük, hogy egy készüléked miatt se fájjon a fejed.